Dershane gitmenin ek bir avantajı var mı?

Akbarman

Hectopat
Yer
Bitlis-İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Boş işler müdürü
Dershane gitmenin tabii avantajı vardır. Aynı dersleri örgün eğitim almadan da öğrenemez miyim? Mesela video izleyerek, veya bilen birine sorarak. Dershane gitmesem yine yüksek puan alamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dershane gitmenin tabii avantajı vardır. Aynı dersleri örgün eğitim almadan da öğrenemez miyim? Mesela video izleyerek, veya bilen birine sorarak. Dershane gitmesem yine yüksek puan alamaz mıyım?
Yeterince disiplinli çalışırsanız dershaneye gidenlerden bile daha başarılı olursunuz. Günümüzde kaynaklar çok. Youtube başlı başında dershane zaten. Hocanı da istediğin gibi seçebiliyorsun :)

YouTube kendi kendine bir dershane. Hocaların kamp videoları var. Onları takip edebilirsin. Mert Hoca VIP Fizik örnek mesela.

Sadece etüt ve sınavlar için gitmeni öneririm. Hatta birden fazla yerle bile anlaşabilirsin. Bu sayede her dershane de kendini diğerleri ile kıyaslamış olursun. Etüt dememin sebebi; ev ortamı her zaman müsait olmaz. Ayrıca etüt de iken herkes çalıştığından dolayı psikolojik olarak sende çalışmaya daha hevesli oluyorsun.
Onun haricinde ders almanın bence hiçbir artısı yok. Öğrenmek için çok daha güzel kaynaklar varken.. İnternet :)

Hocam YouTube'da zaten bayağı bir video var oradan izleyin. Kendinize program yapın ve evde rahatça çalışabiliyorsanız dershane yerine direkt zayıf olduğunuz dersin hocasıyla anlaşın hoca size o dersi anlatsın özel ders olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı