Dershane hocaları çok fazla ödev veriyor

505913

Hectopat
Ya ben sabah 6.30'da uyanıyorum, matematikçi bana yarına 80 soru veriyor. Sadece matematikçi vermiyor ödevi, bir de ertesi gün öğrenciler yapamadım deyince oh falan diyor.(Süleyman Soylu ironi yapıyor ama artık sinirime dokunmaya basladı.) Ders anlatımı falan okey de bu cok sinir bozuyor. Bunu söylesek daha az ödev verir mi? Kendime zaman ayıramıyorum.

Eve 2.20 de geliyorum. Ödeve 5 de başlasam zor bitiyor 1 saat arayla 11 de.

Ya ben sabah 6.30'da uyanıyorum, matematikçi bana yarına 80 soru veriyor. Sadece matematikçi vermiyor ödevi, bir de ertesi gün öğrenciler yapamadım deyince oh falan diyor.(süleyman soylu ironi yapıyor ama artık sinirime dokunmaya basladı.) Ders anlatımı falan okey de bu cok sinir bozuyor. Bunu söylesek daha az ödev verir mi? Kendime zaman ayıramıyorum.

Eve 2.20 de geliyorum. Ödeve 5 de başlasam zor bitiyor 1 saat arayla 11 de.

Suleyman soylu ironisi mukemmel keske bizim hocalarda cekingen olmasa da biraz samimi olsa derse girip cikiyorlar derse hava falan da katmiyorlar.

LGS'ye gireceğim
Vallahi kankam çözmezsen pişman olursun.Bende bu sene girdim.80 soru değil 100 soru çözmen lazım aslında.Ama tabii ilerleyen zamanda bu zamanda bu kadar ödev vermesi saçma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı