Dershane mi, özel ders mi?

dehayz

Hectopat
Daha fazla  
Selam ben 12. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim. Şu an dershaneye gidiyorum fakat zaman olarak da verim olarak da pek iyi gitmiyor. Sizce matematik için TYT-AYT özel dersi alıp dershaneden ayrılmak mantıklı bir karar olur mu?

Kalan derslerden özel ders almayı düşünmüyorum YouTube vs. üzerinden çalışmayı düşünüyorum sizce nasıl ilerlemeliyim?

Selam ben 12. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim. Şu an dershaneye gidiyorum fakat zaman olarak da verim olarak da pek iyi gitmiyor. Sizce matematik için TYT-AYT özel dersi alıp dershaneden ayrılmak mantıklı bir karar olur mu?

Kalan derslerden özel ders almayı düşünmüyorum YouTube vs. üzerinden çalışmayı düşünüyorum sizce nasıl ilerlemeliyim?

Doping ya da ev dershanem ile de ilgilenebilirsin. Ben özel ders alıp YouTube üzerinden gitmeni tavsiye ederim. eğer disiplinin var ise.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dershane hocalarala göre değişecek bir durum eğer iyi hocalar var ise tercih edilebilir ama unutmayın istediğiniz yer için kendi başınıza yapıcağınız çalışmalar büyük önem taşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. dönemde açık liseye geçip YouTube üzerinden yürütebilirsin. Dershaneye denemesi için yazıl bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı