Dershanede çok fazla not tutturuluyor

nurlimm

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben mezun öğrenciyim, dershaneye gidiyorum. Dershaneden, öğretmenlerimden çok memnunum ama şöyle bir durum var: Bizim öğretmenlerimiz konuları çok iyi anlatıyor gerçekten ama o kadar hızlı not tutturuyorlar ve konuları o kadar hızlı anlatıyorlar ki ben dershanede not tuttuğum gibi aynı konuyu YouTube’daki öğretmenlerden dinlerken tekrardan not tutmak zorunda kalıyorum. Hızlı not tutturuyorlar, ben yavaş yazan birisi olduğum için söylediklerine yetişemiyorum. (YouTube’daki öğretmenlerden daha iyi anlıyorum + konuları çok hızlı geçtikleri için anlattıkları şeyleri 5 dakika sonra unutuyorum.) Bir de çok fazla test ödevi verdikleri için konu çalışacak zamanım kalmıyor resmen. Ben ne yapmalıyım? Dershanede not tutup aynı konuyu YouTube’dan dinlerken acaba not tutmasam mı? YouTube’dan ders dinlerken Türkçe, edebiyat, tarih gibi derslerde not tutuyorum, genel olarak sözel derslerde. Matematikte ise kamp kitabım var.

Arkadaşlar selam, ben mezun öğrenciyim, dershaneye gidiyorum. Dershaneden, öğretmenlerimden çok memnunum ama şöyle bir durum var: Bizim öğretmenlerimiz konuları çok iyi anlatıyor gerçekten ama o kadar hızlı not tutturuyorlar ve konuları o kadar hızlı anlatıyorlar ki ben dershanede not tuttuğum gibi aynı konuyu YouTube'daki öğretmenlerden dinlerken tekrardan not tutmak zorunda kalıyorum. Hızlı not tutturuyorlar, ben yavaş yazan birisi olduğum için söylediklerine yetişemiyorum. (YouTube'daki öğretmenlerden daha iyi anlıyorum + konuları çok hızlı geçtikleri için anlattıkları şeyleri 5 dakika sonra unutuyorum.) Bir de çok fazla test ödevi verdikleri için konu çalışacak zamanım kalmıyor resmen. Ben ne yapmalıyım? Dershanede not tutup aynı konuyu YouTube'dan dinlerken acaba not tutmasam mı? YouTube'dan ders dinlerken Türkçe, edebiyat, tarih gibi derslerde not tutuyorum, genel olarak sözel derslerde. Matematikte ise kamp kitabım var.

Hocam kısa kısa notlar tutun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı