Dershanede kötü sınıfa düşmek kötü müdür?

Fadimex

Centipat
Daha fazla  
Dershanede seviye tespit sınavını olduk ve sonuçların bayağı kötü, yüksek ihtimal düşük sınıfa düşeceğim. Çalışırsam eğer yükselebileceğimi biliyorum ama şu anda en kötü sınıfa düşmekten çok korkuyorum kötü sınıfta olmak çok mu kötü olur yoksa ön plana çıkabilir miyim? Sınıfta 2+2'yi bilmeyenler olursa benim temelim var. Öne çıkarsam hocalar benimle ilgilenir mi?

Dershanede seviye tespit sınavını olduk ve sonuçların bayağı kötü, yüksek ihtimal düşük sınıfa düşeceğim. Çalışırsam eğer yükselebileceğimi biliyorum ama şu anda en kötü sınıfa düşmekten çok korkuyorum kötü sınıfta olmak çok mu kötü olur yoksa ön plana çıkabilir miyim? Sınıfta 2+2'yi bilmeyenler olursa benim temelim var. Öne çıkarsam hocalar benimle ilgilenir mi?

Yükselirsin çalışırsan ama ortam yapma yoksa sende 2+2 = 5 demeye başlarsın ortam insanı bozar. Derslerine çalışırsan öne çıkarsın hocaların da seninle ilgilenir.

Ortam insanı bozar fakat zaten seviyen değilse çok kalmazsın ama eğer gerçekten seviyense kalırsın zaten. Ben de sınıf düşme olayını yaşadım defalarca, başlangıçta kafaya takılıyor ama 2 güne unutuyorsun daha da gaza gelerek çalış. Takır takır atlarsın.

Kötü. Bende aynı ilk başladığımda en kötü sınıfa düşmüştüm ve fazla kötüydü. Sınıftaki diğerlerinin süreli boş boş konuşması ve hocaların diğer sınıflara göre biraz daha yarım yamalak ders anlatmaları falan. Sırf bu durumdan kurtulmak için çok çalışıp sonra ikinci en iyi sınıfa geçmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı