Dershanede sınıf belirleme sınavından kötü net yapanları kötü sınıflarına mı atıyorlar?

O sınav şubeleri belirler belli net aralığı bir sınıfa diğerleri başka sınıfa öyle olur ve daha iyidir genelde. Hoca daha iyi anlatır kötü olana daha ayrıntılı şekilde.

Ben bu yıl 2. kez mezuna kaldım ve dershaneye yazıldım yarın dershanede sınıf belirleme sınavı olacakmış mesaj geldi az önce ama temelim kötü. Bana ne önerirsiniz?

Ben geçen yıl da aynı dershaneye gidiyordum o zaman da sınıf belirleme sınavı oldu ben sınavdan kötü bir sonuç aldım ve beni kötü sınıfa attılar sınıfımda bir tane ders dinleyen ders çalışan kimse yoktu ben hariç ama hocalar ders anlatırken dersleri sabote ediyorlardı arkadan konuşuyorlardı bir de geçen yıl başıboş tipler vardı sınıfımda.

Burada tartışacağına bence hiç vakit kaybetmeden dersine çalış. Denemeden sonra nasıl bir sınıfa düştüğünün pek bir önemi yok. En kısa sürede rehber öğretmeninle bir program oluşturursunuz zaten, sonra aralıksız bas. Kafaya takma.

Ben geçen yıl da aynı dershaneye gidiyordum o zaman da sınıf belirleme sınavı oldu ben sınavdan kötü bir sonuç aldım ve beni kötü sınıfa attılar sınıfımda bir tane ders dinleyen ders çalışan kimse yoktu ben hariç ama hocalar ders anlatırken dersleri sabote ediyorlardı arkadan konuşuyorlardı bir de geçen yıl başıboş tipler vardı sınıfımda.

@Recep34 dershaneye durumu izah et, aynı şey olursa kaydını iptal edeceğini belirt.

Niye tekrar sonuç alamadığın aynı dershaneyi tercih ettin bu arada? Fiyat avantajı mı?

Mezuna ikinci kez "olmadığı" için mi kaldın yoksa bu sefer gerçekten çalışacağın için mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı