8. sınıf notlarım kötü mü?

• Konuyu başlatan rmznnn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.972
Matematiği biraz yükseltebilirsiniz ama 71 de kötü bir not değil.
Kötü değil çok kötü bir not. LGS senesi yapılacak bir şey değil. Ben LGS senesi matematiğimin ilk sınavı 88 ikincisi 94'dü. İlçemde ortalamayla alan en iyi lise beni kabul etmedi. Diğer derslerimle OBP 94'dü. Lisede de matematikte 3 sınava girdim ve aldığım en yüksek sınav 55, temelin sağlam olması çok önemli.

Su an 8.sınıftayım ve notlarımın kötü olduğunu düşünüyorum sizce de notlarım çok mu kötü?
Lise de goreyim seni! 9'da benzer notlarimiz var ama zerre uzulmuyorum biliyor musun, sen de takma.
Kötü değil çok kötü bir not. LGS senesi yapılacak bir şey değil. Ben LGS senesi matematiğimin ilk sınavı 88 ikincisi 94'dü. İlçemde ortalamayla alan en iyi lise beni kabul etmedi. Diğer derslerimle OBP 94'dü. Lisede de matematikte 3 sınava girdim ve aldığım en yüksek sınav 55, temelin sağlam olması çok önemli.
Bu da dogru tabii.

Ortaokulda notları önemsemek fazla önemli değil bana göre. Daha çok zevkine bakacaksın. Lisede başlıyor ciddiyet. Fakat yine de önemsemek istiyorsan Türkçe ve Matematiği yükseltmeye çalışabilirsin.

Artık bu tarz konuların trol olduğu kanaatindeyim. Notların ortada olmasına rağmen hâlâ iyi mi ya da kötü mi diye sorulması ben de bu düşünceyi oluşturuyor.

Artık bu tarz konuların trol olduğu kanaatindeyim. Notların ortada olmasına rağmen hâlâ iyi mi ya da kötü mi diye sorulması ben de bu düşünceyi oluşturuyor.
Bence de hocam. Saçma sapan konular açılıyor. Notların iyi veya kötü olduğu herkese göre farklıdır. Bana göre 80 iyidir, ona göre kötüdür. Bu konulara bir kısıtlama gelse keşke.

@KnifeRex, kısıtlaması tarafında değilim. Ancak şunu demek istiyorum:
1641708283088.png

Adamın 3 tane dersi zaten 100, düşük olan dersleri belli. Kendisi zaten ona çalışsa yapacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı