- Makaleler
- 4
Selam arkadaşlar, dershanede a sınıfındayım. Ama a sınıfının dersleri saat 17'de başlıyor ben saat 16:00'da okuldan çıkıyorum. Arada 1 saat boşluk var evime gidip gelmek istemiyorum yürüyerek 20dk evim zaten. Onun yerine ders çalışmayı düşünüyorum ama o 1 saat okulda kalmak istemiyorum ayrıca maksimum 35dk odaklanarak çalışabilirim.
B sınıfının dersleri ise 16:10 da başlıyor ve bize göre daha erken bitiyor. Ben de erkenden eve gidip kendim ders çalışmaya başlamayı mantıklı buluyorum. Sizce bu durumda sınıf değiştirmeli miyim? A ile b sınıfı arasında seviye olarak çok fark var diyorlar öğretmenler ayrıca pek anlaşamadığım biri de var o sınıfta. Sizce ne yapmalıyım?
B sınıfının dersleri ise 16:10 da başlıyor ve bize göre daha erken bitiyor. Ben de erkenden eve gidip kendim ders çalışmaya başlamayı mantıklı buluyorum. Sizce bu durumda sınıf değiştirmeli miyim? A ile b sınıfı arasında seviye olarak çok fark var diyorlar öğretmenler ayrıca pek anlaşamadığım biri de var o sınıfta. Sizce ne yapmalıyım?