Dershanede sınıf değiştirmeli miyim?

Makaleler
4
Selam arkadaşlar, dershanede a sınıfındayım. Ama a sınıfının dersleri saat 17'de başlıyor ben saat 16:00'da okuldan çıkıyorum. Arada 1 saat boşluk var evime gidip gelmek istemiyorum yürüyerek 20dk evim zaten. Onun yerine ders çalışmayı düşünüyorum ama o 1 saat okulda kalmak istemiyorum ayrıca maksimum 35dk odaklanarak çalışabilirim.

B sınıfının dersleri ise 16:10 da başlıyor ve bize göre daha erken bitiyor. Ben de erkenden eve gidip kendim ders çalışmaya başlamayı mantıklı buluyorum. Sizce bu durumda sınıf değiştirmeli miyim? A ile b sınıfı arasında seviye olarak çok fark var diyorlar öğretmenler ayrıca pek anlaşamadığım biri de var o sınıfta. Sizce ne yapmalıyım?

Bence kanka b sınıfında gereksiz ögrenciler varsa A'da kal. Arada 1 saat fark varmış söylediğin gibi. Kötü sınıfa gidersen bu sefer hiç ders anlayamazsın. Benim fikrim bu

Aradaki bir saatlik boşluğu dershanede değerlendirebilirsin. Bizim dershanede derslerden önce sınıflar boş oluyordu erken geldiğimde ders çalıştığım oluyordu sizde de öyle olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı