Dershane'den birini sevmek

• Konuyu başlatan Narqo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 640

Narqo

Hectopat
Makaleler
2
Öncelikle herkese iyi yıllar. Daha önce bu bölümdeki girdilerimde belirttiğim gibi öyle illa sevgilim olsun düşünce yapısında olan bir insan olmadım hiç. Lakin sevdiğim kızdan soğumaya başladığım bir olay oldu ve vazgeçtim. Aradan 2 ay sonrasında yeniden aşık oldum, neyse fazla uzatmayacağım. Kız orta güzellikte, sert ( ilk tanışmamız kavgayla oldu zaten) ben ise ilişkilere ciddi bakan eğer olursa vakti geldiğinde evliliğe bile götürecek bir insanım. Ayrıca ben tabiat olarak daha sakinim öz güvenim çok düşük ve bu konularda ince olduğumu düşünüyorum. Fiziksel olarak ise son dönemlerde çok kilo aldım, ayıflayıp kendime çekidüzen verip açılsam mı, acaba bizden olur mu? Gibi suallerim var. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SeanStrickland Hocam siz kimsiniz? Cidden soruyorum her yerde görüyorum hep bu tarz konulara çok realistik mesajlar yazıyorsunuz ve mesajlarınız genel olarak haklılıkla patlıyor sizin kim olduğunuzu çok merak ettim.

Öncelikle kilo konusunda birkaç fazlan olsa ne olmasa ne hocam. Yani bir şey değişmeyecek onu demek istiyorum seni severse böyle de sever öyle de. Ayrıca sen kilo derdini düşünürken kızı kaparlarsa ne yapacaksın? Birisinden hoşlanıyorsanız beklemeyin çok sık yapılan bir hata bu. Kız senin öz güvensiz tavırlarını beklemeyecek çünkü. İkinci olarak "açılma" konusu çok saçma ve muhtemelen ret yersin. Kızla muhabbetin olsun konuş, flörtleş pat diye açılma kıza.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı