Dershaneye gidilir mi?

Boş verin sınava girin çıkın sonucunuzu yazın öyle konuşalım.
Hala sınav sonucundan bahsediyor ya, Güldür Güldür Show skeci sanki. Sen de dershaneye gitmeyen ama derece yapmış birini gösterebilirsin, ben de dershaneye giden ve yine derece yapmış birini gösterebilirim. Dolayısıyla sınav sonucu herhangi bir şeyi kanıtlamaz. Gerçi okuduğunu anlamayan birine ben ne anlatıyorum.

Dostlar açık açık söyleyeyim benim ders çalışma gibi bir alışkanlığım yok. Bunun için dershane düşünmüştüm ancak bazıları git, bazıları ise gitme diyor. Net bir cevap var mıdır?

Hocam alışkanlığınız yoksa gidin.

Hocam alışkanlığınız yoksa gidin.
Ama yok ben gitmesem bile evde adam gibi çalışırım diosanız gitmeyin.

Yapamazsın demiyorum. Fikrin değişir diyorum. İnşallah yaparsınız.
Teşekkür ederim. Önceki dershanem gerçekten kötüydü. Arkadaş ortamı vardı. Ama disiplin sıfırdı. Ben gidip deneyimleyip öyle yazıyorum. Mesela zaman kaybı diyorsun ya önceki yer zaman kaybıydı. Her dershane aynı değil dostum.

İstanbul içerisinde 2 tane dershane buldum final ve sınav dershaneleri hangisi daha iyidir?

Hocam dershane kötülemiyorum ben zaten ama sen dedin ya mesela 15 saat çalışıyorum diye bu çok güzel hatta rakiplerinizden çok çok fazla çalışıyorsunuz. Siz mesela disiplini oturtmuşsunuz anladığım kadarıyla. Siz de fark edeceksiniz bir süre sonra dershane benim bilmediğim bir şey öğretmiyor bana diyeceksiniz. İnşallah gönlünüzdeki yeri kazanırsınız.

Mesela bazen derslerden verim almıyorum. Onu kendi başıma yapıyorum. Ama dediğim gibi birebir önemli esas. Dershane sadece iyiyse o da sana yardımcı oluyor. O ortamı hazırlıyor. Yoksa ben 1 saat anca çalışırım kendi başıma. Ama orda olunca ister istemez çalışası geliyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…