Dershaneden kaçacak birisi olsa maksimum 2 saat oturur ona da dayanamaz.O zaman dershaneden de kaçar bu mantıkla.
Hedefi yüksekse çalışacak.Robot değil ya karşıdaki kişi 15 saat çalışsa geriye 9 saat kalır. Ne kadar verim alabilirki?
Dershaneden kaçacak birisi olsa maksimum 2 saat oturur ona da dayanamaz.O zaman dershaneden de kaçar bu mantıkla.
Hedefi yüksekse çalışacak.Robot değil ya karşıdaki kişi 15 saat çalışsa geriye 9 saat kalır. Ne kadar verim alabilirki?
Sen laflarını tekrar etmeye devam et.Dershaneden kaçacak birisi olsa maksimum 2 saat oturur ona da dayanamaz.
Hedefi yüksekse çalışacak.
Hedefi yüksekse ve çalışacaksa dershane vakit kaybı olur onun için diyoruz işte.Dershaneden kaçacak birisi olsa maksimum 2 saat oturur ona da dayanamaz.
Hedefi yüksekse çalışacak.
Ben de değil diyorum işte. Birbirine zıt 2 fikir var ve tartışıyoruz, senin kafan basmıyor sanırım.Dershane zaman kaybı diyenlerin yazdıklarını okuyupta anlayamadığınız için ben bir daha anlatayım. DERSHANE ÇALIŞAN ADAM İÇİN VAKİT KAYBI DİYORUZ!!! Kafanız bastı mı hocam.
Siz anlamamakta devam edin.Sen laflarını tekrar etmeye devam et.
Nasıl olabilirde bir dershane vakit kaybı olabilir?Hedefi yüksekse ve çalışacaksa dershane vakit kaybı olur onun için diyoruz işte.
Siz anlamamakta devam edin.
Nasıl olabilirde bir dershane vakit kaybı olabilir?
Yapamazsın mı diyorsun? Oraya giden tüm tanıdıklarım mühendislik, diş hekimliği kazandılar.Boş verin sınava girin çıkın sonucunuzu yazın öyle konuşalım.
Katılmıyorum, dershane bana yazın başında bu yana çok şey kattı. TYT netlerimde ciddi bir artış söz konusu. Eğer arkadaşın gideceği dershane kaliteli eğitim veriyorsa kesinlikle gitmeli bence.Hedefi yüksekse ve çalışacaksa dershane vakit kaybı olur onun için diyoruz işte.
Dediğim gibi dershane en zayıf öğrencinin anlayacağı şekilde ilerler daha önde olan öğrenci için aynı şeyleri tekrar tekrar işlemek gibi bir mantığı olur bu da iyi öğrenci için zaman kaybı öğrenciler bunu fark ettiği için dershane yerine kendileri çalışıyor.Nasıl olabilirde bir dershane vakit kaybı olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.