Dershaneye gidilir mi?

Yahu misafirlerin gelmesi veyahut arkadaşların çağırması ihtimal dahilinde değil, dediğim özelliklere sahip olan birisi bu durumlarda ne yapacağını bilir.

Aynen öyle.

Sonuç? Ben kimse evde çalışamaz mı dedim? Kendimi örnek verdim sadece. 😃

O zaman herkese dershane önermeyin kişiye bağlı bir durum. Çalışan adam için vakit kaybı.

Yahu misafirlerin gelmesi veyahut arkadaşların çağırması ihtimal dahilinde değil, dediğim özelliklere sahip olan birisi bu durumlarda ne yapacağını bilir.
Tamam bunları geçelim. Diyelim ilk haftalarda çok iyi çalıştı. Sonra ister istemez azalabilir. Bunu biz bilemeyiz. Tamam azaltmam diyorsa günde 15 saatt çalışırım diyorsa geçsin odasına çalışsın. Dershaneye vereceği paraylada dolar mı alır altın mı alır borsaya mı girer kendi kararı.

Tamam bunları geçelim. Diyelim ilk haftalarda çok iyi çalıştı. Sonra ister istemez azalabilir. Bunu biz bilemeyiz. Tamam azaltmam diyorsa günde 15 saatt çalışırım diyorsa geçsin odasına çalışsın. Dershaneye vereceği parayla da dolar mı alır altın mı alır borsaya mı girer kendi kararı.

O zaman dershaneden de kaçar bu mantıkla.

Sonuç? Ben kimse evde çalışamaz mı dedim? Kendimi örnek verdim sadece. 😃
Tekrarladığım cümle sizin durumunuzun herkeste olmadığını söylüyorum.

Tamam bunları geçelim. Diyelim ilk haftalarda çok iyi çalıştı. Sonra ister istemez azalabilir. Bunu biz bilemeyiz. Tamam azaltmam diyorsa günde 15 saatt çalışırım diyorsa geçsin odasına çalışsın. Dershaneye vereceği paraylada dolar mı alır altın mı alır borsaya mı girer kendi kararı.
Yahu kardeşim seninle tartışmak istemiyorum artık.

O zaman herkese dershane önermeyin kişiye bağlı bir durum. Çalışan adam için vakit kaybı.
Ben konu sahibine dershane önermedim zaten. Zaman kaybı olduğu fikrinin yanlışlığını savundum sadece. Birine dershane falan önerdiğim yok. Okuduğunu anlama sıkıntıları bir kez daha göze çarpıyor.

Hocam dershane savunucusunuz anladım. Ama diyoruz ki evde kendisi çalışabilecekse çalışsın dershane vaktini çalar. Misafir gelmesi gibi örnekleriniz çok saçma.
Bak hâla vakit çalar diyorsun. Sana göre öyle. Öznel konuşma. Nesnel konuş. Bana görede ev vakit çalıyor. Eve geliyorum duş alıyorum odamı topluyorum 2 saatim orda bitiyor. Dershanede çok verimli çalışıyorum. Objektif olmak gerekiyor.

Tamam bunları geçelim. Diyelim ilk haftalarda çok iyi çalıştı. Sonra ister istemez azalabilir. Bunu biz bilemeyiz. Tamam azaltmam diyorsa günde 15 saatt çalışırım diyorsa geçsin odasına çalışsın. Dershaneye vereceği parayla da dolar mı alır altın mı alır borsaya mı girer kendi kararı.

Robot değil ya karşıdaki kişi 15 saat çalışsa geriye 9 saat kalır. Ne kadar verim alabilirki?

Ben konu sahibine dershane önermedim zaten. Zaman kaybı olduğu fikrinin yanlışlığını savundum zaten. Birine dershane falan önerdiğim yok. Okuduğunu anlama sıkıntıları bir kez daha göze çarpıyor.
Dershane zaman kaybı diyenlerin yazdıklarını okuyupta anlayamadığınız için ben bir daha anlatayım. DERSHANE ÇALIŞAN ADAM İÇİN VAKİT KAYBI DİYORUZ!!! Kafanız bastı mı hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı