Dershaneye gidilmeli mi?

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Maddi sıkıntı yok ancak bana 100 bin TL çok fazla geliyor. Dilciyim. TYT konusunda hiç sıkıntım yok ancak YDT'de çalışmama rağmen netlerim düşük kalıyor. Öğretmen dershaneye gitmemi, yoksa ilk senemde kazanamayacağımı söylüyor. Dershaneye giden bir arkadaşımla beni kıyaslıyor ve onun YDT'sinin benden çok daha iyi olduğunu söylüyor (TYT yonunde ondan iyiyim yine de). Benim de onun gibi dershaneye gitmem gerektiğini söylüyor. Annem de başından beri dershaneye gitmemi söyledi ancak ben istemedim. Yine üsteliyordu ancak fiyatını duyunca biraz geri adım attı. Pazartesi ve cumartesi günleri okulun TYT matematik kursuna gidiyorum. Cuma günleri hariç her gün en az 4 saat ve bazen de 5 veya 6 saat çalışıyorum okul dışında. Cumartesi ve pazar günlerim pek verimli geçmese de yine de çalışıyorum. Dershane olursa haftada 12 saat oraya gideceğim. Cuma günleri okul çıkışı oraya gidecegim. Yol 30 dk sürecek, eve dönüş ise 1 saat sürecek. Cuma günleri 9-10 gibi anca evde olacağım. Cumartesi pazar günleri ise yine 4'er saat ders olacak. Sadece İngilizce, matematik ve Türkçe. Mat ve Türkçe'de aslında çalışma konusunda sıkıntım yok. Emek veriyorum ve karşılığını alabiliyorum ancak YDT'ye yanlış çalışıyorum sanırım. Sizce gideyim mi dershaneye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maddi sıkıntı yok ancak bana 100 bin TL çok fazla geliyor. Dilciyim. TYT konusunda hiç sıkıntım yok ancak YDT'de çalışmama rağmen netlerim düşük kalıyor. Öğretmen dershaneye gitmemi, yoksa ilk senemde kazanamayacağımı söylüyor. Dershaneye giden bir arkadaşımla beni kıyaslıyor ve onun YDT'sinin benden çok daha iyi olduğunu söylüyor (TYT yonunde ondan iyiyim yine de). Benim de onun gibi dershaneye gitmem gerektiğini söylüyor. Annem de başından beri dershaneye gitmemi söyledi ancak ben istemedim. Yine üsteliyordu ancak fiyatını duyunca biraz geri adım attı. Pazartesi ve cumartesi günleri okulun TYT matematik kursuna gidiyorum. Cuma günleri hariç her gün en az 4 saat ve bazen de 5 veya 6 saat çalışıyorum okul dışında. Cumartesi ve pazar günlerim pek verimli geçmese de yine de çalışıyorum. Dershane olursa haftada 12 saat oraya gideceğim. Cuma günleri okul çıkışı oraya gidecegim. Yol 30 dk sürecek, eve dönüş ise 1 saat sürecek. Cuma günleri 9-10 gibi anca evde olacağım. Cumartesi pazar günleri ise yine 4'er saat ders olacak. Sadece İngilizce, matematik ve Türkçe. Mat ve Türkçede aslında çalışma konusunda sıkıntım yok. Emek veriyorum ve karşılığını alabiliyorum ancak YDT'ye yanlış çalışıyorum sanırım. Sizce gideyim mi dershaneye?

Doping Hafıza çok popüler şu an deneyebilirsin.

Maddi sıkıntı yok ancak bana 100 bin TL çok fazla geliyor. Dilciyim. TYT konusunda hiç sıkıntım yok ancak YDT'de çalışmama rağmen netlerim düşük kalıyor. Öğretmen dershaneye gitmemi, yoksa ilk senemde kazanamayacağımı söylüyor. Dershaneye giden bir arkadaşımla beni kıyaslıyor ve onun YDT'sinin benden çok daha iyi olduğunu söylüyor (TYT yonunde ondan iyiyim yine de). Benim de onun gibi dershaneye gitmem gerektiğini söylüyor. Annem de başından beri dershaneye gitmemi söyledi ancak ben istemedim. Yine üsteliyordu ancak fiyatını duyunca biraz geri adım attı. Pazartesi ve cumartesi günleri okulun TYT matematik kursuna gidiyorum. Cuma günleri hariç her gün en az 4 saat ve bazen de 5 veya 6 saat çalışıyorum okul dışında. Cumartesi ve pazar günlerim pek verimli geçmese de yine de çalışıyorum. Dershane olursa haftada 12 saat oraya gideceğim. Cuma günleri okul çıkışı oraya gidecegim. Yol 30 dk sürecek, eve dönüş ise 1 saat sürecek. Cuma günleri 9-10 gibi anca evde olacağım. Cumartesi pazar günleri ise yine 4'er saat ders olacak. Sadece İngilizce, matematik ve Türkçe. Mat ve Türkçede aslında çalışma konusunda sıkıntım yok. Emek veriyorum ve karşılığını alabiliyorum ancak YDT'ye yanlış çalışıyorum sanırım. Sizce gideyim mi dershaneye?

Kendi fikrimce hayır ama evde çalışamayacağını yapamayacağını düşünüyorsan olabilir. 100 bin TL az para değil maddi sıkıntı yokmuş ama.

Kendi fikrimce hayır ama evde çalışamayacağını yapamayacağını düşünüyorsan olabilir.

Calisabiliyorum. Yapamazsam da kil payi kacirip seneye kesin yaparim diye dusunuyorum. TYT sikinti degil. Sadece YDT'de calissam bile netim artmiyor ve nasil calismam gerektigini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı