Dershaneye gidilmeli mi?

tilkiandrei85

Hectopat
Abiler ablalar selamlar. Şu an 10. sınıfım, 11 ve 12 için dershane araştırıyoruz fakat ben gidip gitmememe konusunda çok kararsızım veya sadece 12'de gidip 11’de gitmesem mi diye düşünüyorum. Bir de dershane ile evimin arası 20km yaklaşık, İzban ile falan gidip geleceğim. Okul 15.30'da bitiyor, 4'te eve gel git falan hafta içi bu programı kaldırabilir miyim bilmiyor, mecalim kalmaz muhtemelen, soru çözmeye enerjim biter gibi geliyor akşama kadar. Hafta sonu ders avantajı var bir tek benim gözümde, onu da beynime kazımıyorlar sonuç olarak. Dershane fiyatı tek bir sene için 170 bin, cidden çok para ve değeceğini düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu yoldan geçmiş arkadaşların tavsiyesini almak isterim.

Dershaneler inanılmaz pahalı, Bir temel için önermem. Önce temelini kendin atarsın dershane üzerine katarak gider. Eğer bir arkadaş grubun varsa anlaşmalı olarak özel ders alabilirsiniz. tabi buda temelini attıktan sonrası için geçerli.
Başarılar.

Senin niyetinle de alakalı. Dershaneden verim almaya çalışırsan alırsın. Yorgun ve mutsuz bir şekilde gidersen, aktif bir şekilde katılımcı olup canı gönülden dersi dinlemezsen çok fazla işine yaramayacaktır diye düşünüyorum. Fiziksel olarak orada bulunman yetersiz olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı