Dershaneye gitmek mantıklı mı?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 11. sınıfım şu an hatta bitti sayılır okullar 12'de denebilir seneye sınava gireceğim açıkçası temelim hiç yok. Babam dershaneye yazdiracağını söyledi ama ben pek sıcak bakmıyorum para boşuna gidecek diye korkuyorum sizce gideyim mi?

Eğer çalışma disiplinin yoksa dershane katkı sağlayabilir ama diyorsan ben kendim çalışabiliyorum dershane vakit kaybı olabilir o zaman gereksiz zaten gitme ama gitmeyeceksende şunu öneririm dershanelerin deneme kulupleri oluyor onlara kesinlikle katıl tabii kendi saçma sapan yayınlarını çözdürenleri değil Türkiye geneli ve bilindik yayın çözdüren yerlere kayıt ol.

Karadeniz teknik diş hekimliği.

Eğer çalışma disiplinin yoksa dershane katkı sağlayabilir ama diyorsan ben kendim çalışabiliyorum dershane vakit kaybı olabilir o zaman gereksiz zaten gitme ama gitmeyeceksende şunu öneririm dershanelerin deneme kulupleri oluyor onlara kesinlikle katıl tabii kendi saçma sapan yayınlarını çözdürenleri değil Türkiye geneli ve bilindik yayın çözdüren yerlere kayıt ol.

Kanka sorun şuki ben hayatımda hiç ders çalışmadım yani nasıl olduğumu bilmiyorum.

Kanka sorun şuki ben hayatımda hiç ders çalışmadım yani nasıl olduğumu bilmiyorum.

O zaman önce çalışmayı deneyin hocam baktınız evde olmuyor dikkat dağılıyor ya da çok çalışamıyorsunuz yazılın fakat eğer kendiniz evde çalışabiliyorsanız dershane tamamen zaman kaybı olur.

Hayatında hiç ders çalışmadın. Okey problem yok. Yolun sonunda sana fizyoterapi 4 yıllık gözüküyor dostum.

Hayatında hiç ders çalışmadın. Okey problem yok. Yolun sonunda sana fizyoterapi 4 yıllık gözüküyor dostum.

Hahaha oraya gitmem ben halihazırda profesyonel bokscuyum oradan devam ederim.

İş sizde bitiyor. Disiplin ve düzeni sağlayamazsanız dediğiniz gibi boşa masraf. Disiplin olursa başarıda gelir.

Dostum dershaneden faydalanabilirsen sana yararlı olur diyorsun yani.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı