12. sınıfta dershaneye gitmek mantıklı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün dershaneye yazıldım. 110K gibi bir fiyata kendimi kötü hissediyorum, ya yapamazsam diye. Ailem de benim için her şeyi yapıyor. Dershaneye gitmek sizce mantıklı mı?

Arkadaşlar, bugün dershaneye yazıldım. 110k gibi bir fiyata kendimi kötü hissediyorum, ya yapamazsam diye. Ailem de benim için her şeyi yapıyor. Dershaneye gitmek sizce mantıklı mı?

Kafaya koyarsan yapacağının garantisini veremem günümüzün Türkiyesinde ama o parayla yatırım yapsaydın bir iş filan kursaydın daha iyi olabilirdi umarım yaparsın kral.

Ben de yazıldım şu an yaz kursuna gidiyorum ama ben açıktayım. Okul + dershane ağır gelebilir. Kendin evde verimli çalışabiliyorsan dershaneye gerek yok bence ama ite kalka çalışıyorsan dershanenin faydası olacaktır.

Kafaya koyarsan yapacağının garantisini veremem günümüzün türkiyesinde ama o parayla yatırım yapsaydın bir iş filan kursaydın daha iyi olabilirdi umarım yaparsın kral.
110K'ya nereye iş kuruyon hocam?

Kafaya koyarsan yapacağının garantisini veremem günümüzün türkiyesinde ama o parayla yatırım yapsaydın bir iş filan kursaydın daha iyi olabilirdi umarım yaparsın kral.

Bu büyük hoca ya herkesten farklı düşünür ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı