ErcinCaglar
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- İş Adamı
Çünkü hedeflerin arasında besyo girme yada olmadı besyo girerim gibisinden düşüncelerin vardı. Tebrik ederim öncelikle besyo girmek kolay bir iş değil . Evet günümüzde dershaneye gitmeden iyi yerlere gelen arkadaşların var, Ancak eğitim sistemimiz öyle bir kılığa girdi ki eyvah diyecek kadar olduk . Şu bir gerçektir , bilinçaltımız pc yada video oynatıcıların hepsinin bir makine olduğunu biliyor bu yuzden sen her ne kadar ders çalışmaya odaklansan da ona sana diyor ki bu makineyi insan yaptı , insan! Benden düşük bir mahlukat bu makinadanmı ögrenecez ? diyerek senin haberin olmadan zihnin derinlerinde gözlerinin okuduğu kulaklarınla dinlediğin bilgileri o bir yandan siliyor. 2 ay yetersiz bir süre öss gibi bir sınav icin , imkanım olsa diyorum ilkokul 4 döneyim oradan başlıyayım çalışmaya ama olmuyor. öncende sözel bilgi birikimin bulunuyor. Ancak sayısala karşı bir önyargın var , yazında bile bir sitemde bulunmuşsun. " Nedir yahu bu sayısal " belkide " bu nedir abi ya ben bunu nerde kullanacam " gibisinden . Ve son sözüne katılıyorum Herşey sende başlar ve sende biter tam anlamıyla mükemmel . Sevgili kardeşim hayatında başarılar diliyorum![]()
Bana söylediğini düşünerek cevap vermek istiyorum;
Öncelikle teşekkür ediyorum.. Sadece aklımda Lise 2.sınıftan itibaren sadece BESYO okuyacağım düşüncesi vardı. Sabah antremanda yatıp antremanda kalkıyordum. Gerçekten çok istiyordum çünkü.
Her neyse sayısal konusuna gelince ben istediğimde matematik ve fen bilimlerini de yapardım fakat; son 2 ay kala geldi aklım başıma dershaneye gidip bir sene daha beklemek yerine bu sene yalnızca sözel yaparım dedim ve de yaptım. Allah'a şükürler olsun.
Ben de sana iyi dileklerinden dolayı teşekkür eder, aynı başarıları kendi hayatında yakalaman dileklerimle sevgiler dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: