Dershaneyi bırakıp Online bir ders platformu almak

ALİK00

Centipat
Daha fazla  
Şu an 11. sınıfım ve Ankara'da iyi bir dershaneye gidiyorum. Fakat bazen yorucu gelebiliyor ve metroyla gidip geldiğim için salgın hastalık bulaşma riski de var. Dershaneyi sadece deneme sınavlarına girmek üzere anlaşıp bırakırsam onun yerine raunt gibi bir eğitim seti alsam yerini tutar mı? Ayrıca eksik kaldığım konularda özel ders de alabilirim.

Son düzenleme:
Şu an 11. sınıfım ve Ankara'da iyi bir dershaneye gidiyorum. Fakat bazen yorucu gelebiliyor ve metroyla gidip geldiğim için salgın hastalık bulaşma riski de var. Dershaneyi sadece deneme sınavlarına girmek üzere anlaşıp bırakırsam onun yerine raunt, Doping Hafıza gibi bir eğitim seti alsam yerini tutar mı? Ayrıca eksik kaldığım konularda özel ders de alabilirim.

Doping Hafıza ve türevlerine vereceğin parayı çöpe at. YouTube'da ücretsiz Benim Hocam kanalı var ona bak.

Doping Hafıza en iyilerinden biri. Ablam da kullanıyor TYT için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dershaneyi bırakıp Doping Hafıza tarzı bir yere giricem diyorsan sakın yapma bence parana yazık olur Doping Hafıza dediğini gibi online bir ders veriyor fakat hocalar gibi canlı canlı vermiyor ayrıca orda hocalarla beraber soru çözemiyorsun ama dershanede yaparsın bence dershaneye devam et taabi senin kararın birşey diyemeyiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı