Dersinden 100 aldığım fizik hocası sözlüme 30 girdi

Bunun bir de yüksek performans notu mu var? Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler ne bileyim sözlüyle aynı şey sandım.

Hoca herkese zorla proje ödevi aldırdı. Ondan bahsediyordu muhtemelen ama dersdeki davranışıma sinir olup ayrıyeten sözlüye düşük girmiş olması lazım.

Hocanın "hay senin kafanı kırıyım" demesinde sorun yok değil mi ?
Bizim fizik hocası bize argo laflar ediyordu cimere yazıldı hocaya hiçbirşey olmadı bunuda eklemek isterim. Hocanın arkası sağlamsa hiçbirşey olmaz boşa uğraşırsın.

Hata üstüne hata yapmışsın.

Fizik dersi anlatan hocanın dersinde Matematik çözerek hocanın anlattığı derse saygısızlık yapmışsın.
Hocayla laf yarışına girmişsin üstelik. Dersi zamanında dinle, çözeceğin matematiği teneffüste, öğle arasında veya boş derslerinde çözersin.

Burada yapman gereken şey gururunu bir kenara bırakıp hocadan özür dilemek. "Gurur" ve "Onur" farklı şeylerdir onu da söyleyeyim. 🙂

"Hocanın anlattığı derse saygısızlık"
Ne komik bir cümle 40 kişilik sınıfın içinde kimseyi rahatsız etmeden bir şey yapması ne zaman saygısızlık oldu?

Ne komik bir cümle 40 kişilik sınıfın içinde kimseyi rahatsız etmeden bir şey yapması ne zaman saygısızlık oldu?

Tam olarak bunu düşünüyorum bende. Asıl derse saygısızlık ders içinde dersi kaynatmaya çalışmak, konuşmak, insanları rahatsız etmektir bana göre.

Hocaya saygısızlıktır bunun adı bizim edebiyat hocası 12. sınıfta Türkçe anlatıyordu sırf hocayı dinlemeyip başka ders çözenler yüzünden güzel fırça yemişti bütün sınıf ayrıca edebiyat işledik yıl sonuna kadar eziyetti resmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı