Fizik hocası seni geçirtmem diyor

11.sinifim fizikten 30 aldım. Sonra hoca dedi ki eğer 2. sınavda 60 üstü alamazsaniz sizi geçirtmem sınıfta kalırsınız dedi. Gerçekten de böyle olabiliyor mu yoksa korkutmak içinmi demiştir?
Hoca kendince zaten seni korkutmaya çalışmış ki aklına takılmış bu olay. Sen elinden geldiğince yüksek almaya bak yazılı ortalamaların 50 ve üzeri olmaya çalışsın. Büyük ihtimalle bırakmaz.

Öncelikle tek dersten kalmakla sınıfta kalmazsınız, en azından geçen sene öyleydi. 2.Olarak burada boş yapanlara takılma fizikten 30 almış olabilirsin, genelde en zor yazılılar fizik yazılılarıdır. Hocalar çok sıkıntı çıkarır. 9.sınıfta 25 mi ne almıştım, YKS de AYT TYT fiziği fulledim. Burada boş yapanlara takılma ancak 11.sınıf fiziği aşırı önemli hocam. AYT fiziğin temeli atılıyor 12 de göreceğin fizikten çok daha önemli, bir dahaki yazılılara YKS de rahat etmen için iyi çalışmanı tavsiye ederim.

Bir önemi yok çünkü çalışmaktan başka bir çaren de yok. Anlamadığın bir konu mu var, aynı konuyu anlatan bir sürü youtube kanalı vardır, bak istediğine. Çalışmadan olmuyor malesef.

Öncelikle tek dersten kalmakla sınıfta kalmazsınız, en azından geçen sene öyleydi. 2.olarak burada boş yapanlara takılma fizikten 30 almış olabilirsin, genelde en zor yazılılar fizik yazılılarıdır. Hocalar çok sıkıntı çıkarır. 9.sınıfta 25 mi ne almıştım, YKS de AYT TYT fiziği fulledim. Burada boş yapanlara takılma ancak 11.sınıf fiziği aşırı önemli hocam. AYT fiziğin temeli atılıyor 12 de göreceğin fizikten çok daha önemli, bir dahaki yazılılara YKS de rahat etmen için iyi çalışmanı tavsiye ederim.

Çok sağ ol hocam halledeceğiz bir şekilde inşallah.

Bir önemi yok çünkü çalışmaktan başka bir çaren de yok. Anlamadığın bir konu mu var, aynı konuyu anlatan bir sürü YouTube kanalı vardır, bak istediğine. Çalışmadan olmuyor maalesef.

Haklısın hocam diğer sınav kurtarırım inşallah.

11.sinifim fizikten 30 aldım. Sonra hoca dedi ki eğer 2. sınavda 60 üstü alamazsaniz sizi geçirtmem sınıfta kalırsınız dedi. Gerçekten de böyle olabiliyor mu yoksa korkutmak içinmi demiştir?
Eğer diğer derslerden geçiyorsanız sadece fizikten kalmanız sizi sınıfta bırakmaz. Hocanız sadece sizi fizik dersinden bırakabilir yoksa direk olarak sınıfta bırakma gibi bir yetkisi yok. Ama diğer dersleriniz kötüyse sınıfta kalma ihtimalini unutmayın elbet. Yanlış bilmiyorsam 2 veya 3 dersten kalınca sınıf tekrarı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı