Derslerden kalınırsa sınıfta kalınır mı?

Elmas aykut

Hectopat
Daha fazla  
İlk dönem ortalamam; 62 bu dönem; 52. ama bu dönem ikinci sınavlar bittikten sonra 2. dönem ortalamasını 64 bekliyorum. Yani ortalama olarak geçiyorum. Ama çok fazla dersten kalıyorum. Kaldığım dersler;
1-din 2-fizik 3-kimya 4-tarih 5-coğrafya 6-biyoloji
Tarihden bir ihtimal geçebilirim. 5 dersten kalırsam geçebilir miyim? Kalmamak için ne yapabilirim? (öğretmenlerden sözlü istemem)

MADDE 58- (Değ: 1/7/2015-29403 RG) (1) Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden; bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt sınıflar da dâhil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar sınıf tekrar eder. Nakil ve geçişler nedeniyle ortaya çıkan sorumlu dersler bu sayıya dâhil edilmez.

MADDE 58- (Değ: 1/7/2015-29403 RG) (1) Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden; bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt sınıflar da dâhil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar sınıf tekrar eder. Nakil ve geçişler nedeniyle ortaya çıkan sorumlu dersler bu sayıya dâhil edilmez.
yani ortalamayla geçince sıkıntı olmuyormu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı