kabtgl
Megapat
Daha fazla
@348606 liseye gidiyorum demişsin kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ancak 9 veya 10 ise bu durum çok kafanı yormasın biraz kötü bir öneri olabilir ancak lise de öğrendiklerinin hepsini 11-12'de tekrar ediyorsun zaten. Ama şu an içinde bulunduğumuz pandemiden dolayı bu tür hislere kapılman çok olağan ama kitaplarda doğru düzgün bilgi yok demene biraz şaşırdım çünkü 3 yıl evvel sınava hazırlanırken sahip olduğum kaynaklarda bir dolu güzel bilgiler vardı en aklımda kalanlardan palme ve final yayınları oldukça güzel içerikler yapıyorlardı onlara bakabilirsin her sınıf için varlar zaten biliyorsundur. Ayrıca dersler çok sıkıcı demişsin. Evet gerçekten öyleler ben tıp fakültesinde 3. sınıfım bizim derslerimizde bile hocalar tüm slaytları değiştirip okuyup gidiyorlar ki bundan 3 sene sonrasında hasta görmeye başlamamız planlanıyor hani
sen anla nasıl bir durumda olduğumuzu. Biraz uzun oldu ancak kısacası herkeste senin durumun var fakat yapabileceğimiz tek şey motivasyonumuzu yüksek tutmak. Başarılar diliyorum sana umarım en kısa zamanda rayına oturtursun işlerini.
Dip not geçeyim eğer ki çok yakın olduğun bir hocan falan varsa ondan biraz üst dönemlerin hikayelerini dinleyebilirsin 11. sınıfta çalışmama en çok vesile olan olay bu olmuştu. Başarısız geçen bir deneme sınavının ardından anlattığı mezun hikayeleri beni etkilemiş ve çalışmaya başlamıştım
.
Tekrardan başarılar diliyorum dostum.
Dip not geçeyim eğer ki çok yakın olduğun bir hocan falan varsa ondan biraz üst dönemlerin hikayelerini dinleyebilirsin 11. sınıfta çalışmama en çok vesile olan olay bu olmuştu. Başarısız geçen bir deneme sınavının ardından anlattığı mezun hikayeleri beni etkilemiş ve çalışmaya başlamıştım
Tekrardan başarılar diliyorum dostum.