Dersleri ciddiye alamama

439902

Hectopat
10. sınıfım. Dersleri en son 8. sınıfta ciddiye (ama bayağı ciddi) almıştım. Şimdi hiç ders çalışasım yok, oturduğumda odaklanamıyorum. Ara tatildeyim, eksiklerimi tamamlamam gerekirken boş boş şarkı dinleyip internette dolaşıyorum, düşünceliyim

Ben sınav haftasına kadar derslerden hiçbir şey anlamamıştım, çalışmamıştım da. Sınav haftası kendimi zorladım çalıştım şu an ortalamam 85. şu an yine çalışma isteği yok bende de.

Ben de aynı durumdayım. Şuan fitness ve basketbol ile uğraştığım için ders çalışasım gelmiyor. Ödevler birikti son gün hallederiz .

Sınavlar için çalıştım bir şeyler yaptım şu anda boş boş oturuyorum.

Liseye geçerken TYT'den daha zor bir sınav koyarlarsa böyle oluyor işte.

Vallahi ben de aynı durumdayım yarın tekrar deneyeceğim ama hadi bakalım.

Bence kendimize hedef koymadığımızdan kaynaklanıyor. LGS döneminde hedef iyi bir lise kazanmaktı. Şimdi de YKS'ye zaman daha çok olduğundan kaynaklı.

Aynı durumdayım, 8. Sınıfta 100'den fazla kitap bitirdim. Günde bir kitap bitirdiğim hatta 2.ye başladığım günler oldu. Yüzdeliğim 0.15'di şimdi ise Matematikten 34, Biyolojiden 46, Fizikten 52 alıyorum. Çalışsam yaparım ama çalışasım gelmiyor.

11'de topla kendini yoksa geç olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…