Dersleri ve konuları bir türlü anlamıyorum

esercim

Hectopat
Çap, ÜçDörtBeş, benim hocam, mert hoca, rehber matematik. Test kitaplarım var, buraya kadar her şey normal ancak örneğin: "ardışık sayılar" konusunu izliyorum mert Hoca'dan. Çok güzel detaylı notlar alıyorum ancak iş orta-zor sorulara gelince kalem oynamıyor. Ardışık sayılar konusunu 3 farklı Hoca'dan izleyip tekrar teste oturuyorum sonuç nafile... Bir şeyleri yanlış yapıyorum ama ne? Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

Matematik sadece not alarak yapılabilecek ders değil, yanlışın burada. Matematik için sürekli soru çözmen, soru pratiği yapman gerekiyor. Konuyu izlemek yetmez.

Çap, ÜçDörtBeş, benim hocam, mert hoca, rehber matematik. Test kitaplarım var, buraya kadar her şey normal ancak örneğin: "ardışık sayılar" konusunu izliyorum mert Hoca'dan. Çok güzel detaylı notlar alıyorum ancak iş orta-zor sorulara gelince kalem oynamıyor. Ardışık sayılar konusunu 3 farklı Hoca'dan izleyip tekrar teste oturuyorum sonuç nafile... Bir şeyleri yanlış yapıyorum ama ne? Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

Bir süre kalemi bırakın ve uzanıp soruyu gözden geçirin. İllaki aklınıza bir şey gelecektir geldiği zaman kalem başına geçip soruyu çözmeye devam edebilirsiniz ilk başlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mezun musun? Mezunsan da geçen sene kaç net yaptın ve bu zamana kadar nasıl çalıştın?

İlk videoyu izle. Video bittikten sonra video da ki soruları çöz, ondan sonra ise biraz tekrar yapıp kolaydan, zora doğru test çöz. Unutma matematik soru çözerken öğrenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı