Derste Uyumak Suç mu?

Öğretmen uyumanı istemiyorsa uyumayacaksın ama sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yoktur
Bi hoca var 2 dersinde uyudum bir kelime söylemedi. Bi hoca var, gözüm kapandı 1 dk kafamı koydum bağırdı. Yine de derslerde uyumamak lazım. Hem konular önemli hem de performans. Fakat itiraf etmeliyim ki matematik ve dinde uyuyorum. Matematik beynimi sulandırıyor. Din ise hoca çok mıymıntı anlatıyor.

Ben genellikle her derste uyuyorum. Coğrafta, din, matematik, kimya, felsefe, edebiyat...

Yanlış yönetmeliğe bakmışsınız. M.E.B Ortaöğretim Kurumları Disiplin Yönetmeliği 'ne bakmanız gerekiyor.
Disiplin Cezasını Gerektiren Davranış ve Fiiller
Kınama Cezasını Gerektiren Davranışlar ve Fiiller Şunlardır:
h) Dersin ve ders dışı eğitim faaliyetlerinin akışını ve düzenini bozacak davranışlarda bulunmak.
Sırf şu maddeye bile işlem yapılabilir. Öğretmenin ve idarenin tutumuna göre işler ciddileşebilir de.

Horlarsanız sıkıntı olur.

Disiplin suçu değil; ancak bazı öğretmenler bu tarz şeylere izin vermeyebiliyor. İlla uyuyacağım diyorsanız, hastayım diyip geçiştirebilirsiniz.

Bizim meslek dersleri var saat 7 de kalkıyorum hazırlanmak için 8 de okulda ders başlıyor kaçtan kaça dersin 8'den 18.30'a kadar dersimiz var artık ben meslek dersleri günleri evde uyuyamıyorum cidden uykum gelmiyor uykumu kaçırıyor çünkü 5 meslek dersim var bu sene 11. sınıfım derste uyuyamiyorum hocalar uyandırıyor veya su sıkıyor bence bu uyuma işi kesinlikle serbest olmalı saatin affedersin 8'inde benim ne öğrenmemi bekliyorsun ki kahvaltı bile edememişim bir de 18.30'a kadar bizde bayağı uzun süre okuldayım artık bunun stresinden uyuyamıyorum o dersin günleri mesela bugün o gün ve bu saatte bu yorumu yazıyorum.
Bir de uyuyan insanların hastayım dese bile bizde hocalar gelmeyin hastaysanız diyor saçma yani bu saatte gelmek bir öğrenci için kolay değil biraz anlayış lazım hocalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…