moralman
Hectopat
Hahaha biraz hortlattım konuyu ama merak ettim.Konu açılalı 5 yıl olmuş![]()
Hahaha biraz hortlattım konuyu ama merak ettim.Konu açılalı 5 yıl olmuş![]()
Kimseye rahatsızlık vermiyorsak, ses çıkarmıyorsak, dikkat dağıtmıyorsak bile mi?
Bi hoca var 2 dersinde uyudum bir kelime söylemedi. Bi hoca var, gözüm kapandı 1 dk kafamı koydum bağırdı. Yine de derslerde uyumamak lazım. Hem konular önemli hem de performans. Fakat itiraf etmeliyim ki matematik ve dinde uyuyorum. Matematik beynimi sulandırıyor. Din ise hoca çok mıymıntı anlatıyor.Öğretmen uyumanı istemiyorsa uyumayacaksın ama sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yoktur![]()
Bir hoca var 2 dersinde uyudum bir kelime söylemedi. Bir hoca var, gözüm kapandı 1 dk kafamı koydum bağırdı. Yine de derslerde uyumamak lazım. Hem konular önemli hem de performans. Fakat itiraf etmeliyim ki matematik ve dinde uyuyorum. Matematik beynimi sulandırıyor. Din ise hoca çok mıymıntı anlatıyor.
Benim de öyle bir sıra arkadaşım var. Çocuk okula yatmaya geliyor.Ben genellikle her derste uyuyorum. Coğrafta, din, matematik, kimya, felsefe, edebiyat...
Yanlış yönetmeliğe bakmışsınız. M.E.B Ortaöğretim Kurumları Disiplin Yönetmeliği 'ne bakmanız gerekiyor.Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Bağlantıda Ortaöğretim Kurumlar Yönetmeliği (2017) var. Uyu kelimesini arattım, 70 sonuç içerisinden derste uyumak ile ilgili bir madde bulunmamakta. İsterseniz siz de kontrol edebilirsiniz. Fakat bu lise için geçerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.