Dersten atılmak

Öyleyse tüm sınıf o çocuğu örnek alıp derste uyusun. Salak yerine konan öğretmende duvarlara, sıralara ders anlatsın. Ne de olsa parasını alıyor dersiniz.

O zaman bu ülkede demokrasi nerede? Diktatörlük olmaz mı bu öğretmenin yasalara aykırı hareket etmesi?

Dersin huzurunu bozup, başkalarının dersi dinlemesine engel oluyorsanız sizi uyarabilir. Dersi dinleme zorunluluğu olduğunu sanmıyorum. Öğretmeniniz ters gününde olabilir.

Dersin huzurunu bozup, başkalarının dersi dinlemesine engel oluyorsanız sizi uyarabilir. Dersi dinleme zorunluluğu olduğunu sanmıyorum. Öğretmeniniz ters gününde olabilir.

Yasada hiçbir şekilde öğretmenin öğrenciyi öğrenme hakkından mahrum bırakamıyacağı yazıyor. Aksi takdirde 1-2 yıl hapis cezası olduğu yazıyor. Çeneniz değil yasalar konuşsun lütfen adaleti çeneyle karıştırmayın.

İndirip okuyabilirsin.

Sınıfta istenmeyen davranışlardan biri öğrencinin kendisinin ya da sınıfın öğrenmesini engellemektir.

Doğal olarak öğretmen ceza olarak dışarı çıkarmış ki bir daha yapmasın. Bu arada arkadaş rezil etti demiş. Ne dedi, nasıl dedi önemli. Birinin dediği bir cümleden ana bacı sövdü gibi davranamazsın. Tabii ki de sinirlenip bağırmıştır ama hakaret vs. olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa konu farklı içerikle açılırdı.

Dersi dinleme zorunluluğu var.

Dinleyen dinler dinlemeyen dinlemez isteyen ogrenir istemeyen ogrenmez buyuk olay ne burda?
Otorite, ders disiplini. Öğretmen sınıfta otoritedir. Otoritede verilecek taviz dersin devamını ve kalitesini etkiler. Genelde otoriter öğretmenlerin dersine giren öğrenciler daha başarılıdır. Çünkü öğretmen ders dinleme ile ilgili hiçbir taviz vermediği için öğrencilerin dikkati öğretmenin üzerinde daha yoğundur. Bu sayede eğitim kalitesi daha yüksek olur.
Siz otoriteden taviz veren bir öğretmenin sınıfına mı girmek isterdiniz yoksa sert otoriter bir öğretmenin sınıfına mı? Burada kendinize şu soruyu soracaksınız okula öğrenmek ve başarılı olmak için mi gidiyorsunuz yoksa lak lak yapmak için mi. Zaten her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz Teneffüsler var.

Bu durum öğrenciyi kasti olarak hiçbir derse almamak gibi kötü niyetli davranışlar için. Zaten uyuyan kişinin mahrum kalacağı bir ders yok ortada.

Uyuyan kişinin ders dinleme gibi bir amacı yok zaten. Hastaysa kendini kötü hissediyorsa çağırttırsın velisini gitsin evinde yatsın.

Sinifta kamera varsa ya da video cektiyseniz sikayet edin yoksa bir şey yapamazsiniz.

Sakın böyle bir şey yapmayın zaten bir suç işlemişsiniz, başka bir suç işlediğinizide göstermeyin. He illa bir şey yapmak istiyorsanız onun dersindeyken kaynatın, ders anlatmasına adamakıllı müsaade etmeyin başını şişirin bu onun için yeterli olur elbet bir gün sizin sınıfınıza azar atacaktır, attığı zamanda siz ona davranışlarını hatırlatırsınız ya da hatırlatmazsınız aynı şekilde devam edersiniz. Tabii bu tavsiyem din kültürü, beden eğitimi, biyoloji gibi derslerde geçerli sakın edebiyatcınızla veya matematikçinizle bozuşmayın lise bittikten sonra zaten hepsini unutuyosunuz değmez ya da 12. sınıfta daha yakın oluyosunuz. Benim edebiyat hocam 9. sınıftayken beni dövmüştü, 12. sınıfta ben dönem ortası devamsızlık için açığa geçerken o bana gelip görüşürüz demişti helallik istemişti. Kısacası önemsiz bir ders ise dersteyken hocanın kafasını şişirin, dalga geçin, çıldırtın . Önemli bir ders ise hiçbir şey yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…