Dertleriniz

Gelecek kaygısı.
Şuan 18 yaşında bir gencim yaklaşık 4-5 ay sonra YKS sınavı var ama girsem mi girmesem mi arada kararsızım. Zaten sınav ücreti olmuş 90 TL zaten ders de çalışamıyorum olmuyor, çalışmaya başladığım an üstüme bir ağırlık biniyor, sinirleniyorum ister istemez, konular mantıksız geliyor. Bu yüzden de çalışamıyorum. Okumasam ne iş yapacağım. Okusam okul için para nereden gelecek. Aile versin derseniz borçlar vs. var, aileme de yük olmak istemiyorum cidden.

Sonracığıma insanların değişmesi. Eskisi gibi insanlar yok artık. İnsanlar cidden değişmiş, her şeyi dalgaya vuruyorlar. Saygı desen pek yok. Çok garipleşmiş insanlar. Kısaca böyle.

Bir yandan da ülkenin ekonomik sıkıntıları var. Bir şey almak istiyorum en dandiği bile pahalı.

Hayırlısı olsun. Umarım her şey bir an önce yoluna girer. Güzel günleri çok özledim.

Direksiyon seti istiyorum.
Valorant ejder vandal istiyorum.

Bu kadar. Benim çok derdim yok.

Türkiye'nin durumu. Fenerbahçe. Pandemiden dolayı eve kapanıp kalmam. Çok şükür derdimiz bitmiyor.
31 çekmediğim için birkaç arkadaşım benle dalga geçiyor. Asıl sıkıntı ekibimdeki kimse 31 çekmiyor. İçimizden gelmiyor.
Anlamadım ne demek istediğinizi. Rica etsem derdinizi tekrar yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…