Arkadaşlar merhabalar,
Sosyalde dolaşırken görüyorum, konular genel olarak belirli. Bir şeyler hakkında tavsiyeler, bilgi istiyorsunuz. Bu tarz konuların nadir açıldığını gördüm ve belki içini dökmek ve konuşmak isteyen olursa diye böyle bir konu açma gereksinimi duydum. Malum geçirdiğimiz bu sıkıntılı günlerde geçimini sağlayamayan, bunalan kardeşlerimiz vardır. Aklında deli sorular olup dertleriyle başa çıkamayan, bunalan çok insan vardır. Gündelik hayatımız şimdilerde hepimizin aynı. Çoğumuz bilgisayar mutfak ve yatak üçgeni arasında dönüp duruyoruz. Hayatı sorgulayan, ve bu durumdan mutsuz olan insanların da çoğunlukta olduğunu düşünüyorum. Derdi olan derdini, konuşmak isteyen istediği şeyi yazıp içini dökerse hepimizin daha rahat olacağını, bir nebze de olsa yalnız olmadığını bilmenin verdiği rahatlık ve ufak huzurla daha rahat uykuya dalacağına inanıyorum. Lütfen dert yarıştırıyormuş gibi değil de samimiyetinizle aklınızdaki duygu ve düşünceleri, sitemlerinizi, sıkıntılarınızı yazın. Benzer sorunları yaşayan arkadaşlarımla birlikte belki çözümler bulunabilir. Bulunamasa bile anlatmak iyi gelir. Hepinize iyi geceler ve hayırlı günler diliyorum.