Dertlerinizi paylaşın

Niye hala kullanıyorsun? Eğer çok fazla döküldüyse suyla yıkayıp pirince yatır bence. (Bu söylediğim tamamen yanlış da olabilir, dediğimi yapma.) Sadece bildiğin düzgün bir yöntemle kolu şekerden kurtarmaya bak. İçini açıp temizlemek daha mantıklı sanırım.
O eski siyah kollardan, Bluetooth olmayan. O yüzden Plug & Play aksesuarı ile kullanıyordum. Dökülünce hemen çektim, aksesuarı çıkardım zaten. Şu anda ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Kurutup iyice pirince atacağım sanırım.

O eski siyah kollardan, Bluetooth olmayan. O yüzden Plug & Play aksesuarı ile kullanıyordum. Dökülünce hemen çektim, aksesuarı çıkardım zaten. Şu anda ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Kurutup iyice pirince atacağım sanırım.
Pena yardımıyla arka kapağı yavaşça attırarak boşa çıkar sonra tinerle iyice sil kontrolcünün iç aksamlarını. Kola kolay kolay çıkmaz o tuşlardan hatta hiç çıkmaz.

Hocam içini açma olaylarına girersem ben hiç çıkamam.
Malum Xbox kolları çok yüksek fiyatlara ulaştı en eskisi bile. Logitech gamepadi gibi olsaydı vidaları sökünce arka kapak atıyordu kendiliğinden bunda arka kapak tırnaklı olduğu için çıkartmak biraz riskli sizde haklısınız. Böyle pahalı kolların arka kısmını nasıl tırnaklı yapıyorlar anlamıyorum içini açmamızı istemiyorlar galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı