Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 11 Mart 2021 #141 Samotne Ciasteczka dedi: Tatlı bence, dertli değil tatlı duruyor. Minik bir kamyon işte. Genişletmek için tıkla... Bence korkup saklanmış bir köşeye, BMC mi o? Dert bitmiyor, birileri dronu 175'e alıp 275'e satıyor https://letgo.onelink.me/O2PG/49e072d8 @Samotne Ciasteczka tanıyor musun bu kişiyi, bu kişi satıyor:
Samotne Ciasteczka dedi: Tatlı bence, dertli değil tatlı duruyor. Minik bir kamyon işte. Genişletmek için tıkla... Bence korkup saklanmış bir köşeye, BMC mi o? Dert bitmiyor, birileri dronu 175'e alıp 275'e satıyor https://letgo.onelink.me/O2PG/49e072d8 @Samotne Ciasteczka tanıyor musun bu kişiyi, bu kişi satıyor:
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 11 Mart 2021 #142 Samotne Ciasteczka dedi: Tatlı bence, dertli değil tatlı duruyor. Minik bir kamyon işte. Genişletmek için tıkla... O kamyonun acilari senden benden buyuk be Samotne. Bu arada, isim vb. seylerin gizliligine onem veriyorsan soylemem gereken bir sey var sana.
Samotne Ciasteczka dedi: Tatlı bence, dertli değil tatlı duruyor. Minik bir kamyon işte. Genişletmek için tıkla... O kamyonun acilari senden benden buyuk be Samotne. Bu arada, isim vb. seylerin gizliligine onem veriyorsan soylemem gereken bir sey var sana.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Mart 2021 #143 Traviss Bickle dedi: Bu arada, isim vb. seylerin gizliligine onem veriyorsan soylemem gereken bir sey var sana. Genişletmek için tıkla... Söyleyebilirsin, içinde dert olarak kalmasın. Önemsiyorum, evet.
Traviss Bickle dedi: Bu arada, isim vb. seylerin gizliligine onem veriyorsan soylemem gereken bir sey var sana. Genişletmek için tıkla... Söyleyebilirsin, içinde dert olarak kalmasın. Önemsiyorum, evet.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 11 Mart 2021 #144 Samotne Ciasteczka dedi: Baktım, en son yazalı M.Ö 200, çıkardım. Çoğu kişiye böyle yaptım, sana özel değil merak etme. Kafamı toparlamak ve arkadaş listesini temizlemek için bu gerekliydi. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ya, sorun degil benim icin.
Samotne Ciasteczka dedi: Baktım, en son yazalı M.Ö 200, çıkardım. Çoğu kişiye böyle yaptım, sana özel değil merak etme. Kafamı toparlamak ve arkadaş listesini temizlemek için bu gerekliydi. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ya, sorun degil benim icin.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 11 Mart 2021 #145 Sohbeti kaçırmışım .
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 11 Mart 2021 #146 Samotne Ciasteczka dedi: Söyle, içinde dert olarak kalmasın. Önemsiyorum, evet. Genişletmek için tıkla... Kullanici adini Google'da arattim, ne oldugunu merak ettigim icin. Steam adresin cikti direkt. Biraz kurcalayan biri adini bulur. Senin icin onemli olabilir.
Samotne Ciasteczka dedi: Söyle, içinde dert olarak kalmasın. Önemsiyorum, evet. Genişletmek için tıkla... Kullanici adini Google'da arattim, ne oldugunu merak ettigim icin. Steam adresin cikti direkt. Biraz kurcalayan biri adini bulur. Senin icin onemli olabilir.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Mart 2021 #147 Akif9748 dedi: @Samotne Ciasteczka tanıyor musun bu kişiyi? Bu kişi satıyor: Eki Görüntüle 916358 Genişletmek için tıkla... Affansen değil mi bu? Değilse tanımıyorum.
Akif9748 dedi: @Samotne Ciasteczka tanıyor musun bu kişiyi? Bu kişi satıyor: Eki Görüntüle 916358 Genişletmek için tıkla... Affansen değil mi bu? Değilse tanımıyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.599 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 11 Mart 2021 #148 359149 dedi: Sohbeti kaçırmışım . Genişletmek için tıkla... Yenisini açarız. Bu aralar aktifliği arttırmışsın Sosyalde
359149 dedi: Sohbeti kaçırmışım . Genişletmek için tıkla... Yenisini açarız. Bu aralar aktifliği arttırmışsın Sosyalde
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Mart 2021 #149 Traviss Bickle dedi: Kullanici adini Google'da arattim, ne oldugunu merak ettigim icin. Steam adresin cikti direkt. Biraz kurcalayan biri adini bulur. Senin icin onemli olabilir. Genişletmek için tıkla... Steam adımı kendim bilerek yazdım, farkındayım. Sosyal'de söylemiştim zaten. Dertlenmene gerek yok.
Traviss Bickle dedi: Kullanici adini Google'da arattim, ne oldugunu merak ettigim icin. Steam adresin cikti direkt. Biraz kurcalayan biri adini bulur. Senin icin onemli olabilir. Genişletmek için tıkla... Steam adımı kendim bilerek yazdım, farkındayım. Sosyal'de söylemiştim zaten. Dertlenmene gerek yok.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 11 Mart 2021 #150 Traviss Bickle dedi: Kullanici adini Google'da arattim, ne oldugunu merak ettigim icin. Steam adresin cikti direkt. Biraz kurcalayan biri adini bulur. Senin icin onemli olabilir. Genişletmek için tıkla... Keşke benim adımı arayan birisi olsa, sadece notsobot arıyor, ben olsam adım çıktığı için sevinirdim. Samotne Ciasteczka dedi: Affansen değil mi bu? Değilse tanımıyorum. Genişletmek için tıkla... Ona benziyor, bana da ilanı atmış. Peki hocam madem dertleşiyoruz, Techno3030'e ne oldu, niye değiştirdiniz?
Traviss Bickle dedi: Kullanici adini Google'da arattim, ne oldugunu merak ettigim icin. Steam adresin cikti direkt. Biraz kurcalayan biri adini bulur. Senin icin onemli olabilir. Genişletmek için tıkla... Keşke benim adımı arayan birisi olsa, sadece notsobot arıyor, ben olsam adım çıktığı için sevinirdim. Samotne Ciasteczka dedi: Affansen değil mi bu? Değilse tanımıyorum. Genişletmek için tıkla... Ona benziyor, bana da ilanı atmış. Peki hocam madem dertleşiyoruz, Techno3030'e ne oldu, niye değiştirdiniz?