Ben niye yapıyorum ve almıyorum? İçimdeki asabiyi çıkartma, o boş yapılacak! Burada değilse DC'de falan konuşuruz.Boş yapınca ceza ve linç yiyorum, içine atmak iyidir.
N-neden? Yoksa...1 ay uçtu, DC'ye girmiyor çok zaten.
Ben niye yapıyorum ve almıyorum? İçimdeki asabiyi çıkartma, o boş yapılacak! Burada değilse DC'de falan konuşuruz.Boş yapınca ceza ve linç yiyorum, içine atmak iyidir.
N-neden? Yoksa...1 ay uçtu, DC'ye girmiyor çok zaten.
Yine sen nasıl bir kralsın neticesinde bir mesaj. 2 makale okumaktan aciz, soruyu yorumlayıp anlayamayan insanlar ile hiçbir şey olmaz.Konu Dışı ve Felsefe bölümünde birkaç mesajımı gözden geçirdim de, keşke yazmasaymışım diyorum. Hem insanlar yanlış anladı, hem de herkes kendi ideallerini göz ettiğinden tartışmanın boşa nefes tüketmek olduğunu bu vesileyle tasdik etmiş oldum.
Ama cidden kalması üzüyor, otomatik vitese almak ve debriyajın hassas olmayış, sonra zor da olsa kalktı, ama otomatiğe geçmişim bak:@Akif9748 kusura bakmayın tır yokuşta kalıyor deyince istemsizce güldüm.
Gel TSVERLER V2'ye DC'de, @Affansen 'e @everyone atmamayı öğrettim, merak etmeBoş yapınca ceza ve linç yiyorum, içine atmak iyidir.
DC listem dolu, sana iyi eğlenceler.Ben niye yapıyorum ve almıyorum? İçimdeki asabiyi çıkartma, o boş yapılacak! Burada değilse DC'de falan konuşuruz.![]()
![]()
Yoksa ney?N-neden? Yoksa...
Konuşmuyorduk etmiyorduk, ben de sildim. İstiyorsan istek at.@Samotne Ciasteczka vefasız, beni niye Steam'den sildin![]()
Konuşmuyorduk etmiyorduk, ben de sildim. İstiyorsan istek at.
Ne?DC listem dolu, sana iyi eğlenceler.
Ne bileyim, gizemli hava vermeye çalıştım.Yoksa ney?
Ben de kullandim ama yemedim. Bana kiyak mi gectiler, anlamadim ki.@İrfan B sırf ''lan'' kelimesini kullandığım için ban yedim, cevap veremedim k.b. Bugün, diksiyon ve hitabet sınavı vardı. Hoca yardım etti zaten formalite icabı sınav olduğu için, Türk Dili Ve Edebiyatı'nı da 10dk'da bitirip çıktım. Kesin 100'dür, değilse İrfan gibi hayatsız olayım.Yarın da seçmeli matematik ve İngilizce var, kolay olur zaten. Notlarını okurum girerim. Asıl cuma korkulu rüyam. Biyoloji ve Coğrafya. Biyoloji neyse de coğrafyadan tiksiniyorum. Senden ne haber İrfo? Mesajını okudum, kavradım, boş seviyesini bi' tık indirebilirim belki.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.