Dertleşelim

• Konuyu başlatan Apx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 319
  • Görüntüleme 15.520
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de kullandim ama yemedim. Bana kiyak mi gectiler, anlamadim ki. :D

Hoca yardim etti? :) Bizimkiler de X konusu cikmayacak dedikten sonra o konudan soruyor hala. Her neyse, cok da onemli degil zaten.

Hala bos yapiyorsun bu arada. Tanisali 1 hafta olmadi, unutma.

9. sinifta cografyadan bu kadar korkulur mu? Zaten kolay ders, kolay da sorarlar, olur biter. Benimde cografya aciklandi, 92 almisim. Tam bekledigim gibi oldu sonuc, gayet guzel. :)

Aklimda bir soz var, kimin soyledigini bir turlu bulamiyorum. "Cocugumun sinif/okul birincisi olmasini istemiyorum, ortalama ustu olsun ve derslerden kalan zamanini derslerden daha degerli seylere harcasin." gibi bir seydi. Soyleyen kisi, cocugunun bu sekilde daha basarili olacagini savunuyordu. Sen ne dusunuyorsun bu konuda?
Yani, ucundan etti. Harbiden, bizimkiler de laftan anlamıyorlar ve saçma sapan sorular soruyorlar. Kadın zaten konuları söylemiş, ek dersini yapmış, daha ne istiyorsun? Şeytan diyor sor şunlara 3 metre kazık gibi soruları da...

Yani İrfan, kafa yapını anlamıyorum. 15-16 yaşında bir kardeşimizsin, ne bu ciddilik? Kusura bakma, sürekli ciddi bir şekilde konuşamam. Yapım bu.

Doğru diyorsun, çalışır hallederim.

Son zamanlarda duyduğum en mantıklı sözlerden biri, bunu senden duymuş olmam da garip. İnşallah sen de bu yola girersin. 😃 😁

Peki hocam madem dertleşiyoruz, Techno3030'e ne oldu, niye değiştirdiniz?
Sıkıcı bir nickti. Ek olarak, çoğunuz bilmezsiniz. Benim yıllardır nickim Discord ve Steam'de Samotne, bütünlük olsun diye koydum. Memnunum.
Tamamdir o halde, sorun yok.

Dertlenmedim yahu. Dert edecek bu mu kaldi sanki?
Benim için bir dert gerçi. Donuma kadar bilen ve/veya arayanlar var.

Yine sen nasıl bir kralsın neticesinde bir mesaj. 2 makale okumaktan aciz, soruyu yorumlayıp anlayamayan insanlar ile hiçbir şey olmaz.
Teşekkür ederim böyle bir mesaj yazdığın için. Ne kadarı doğrudur ne kadarı değildir tartışılır tabii; çünkü en basitinden bile felsefik, bilime dayanan bir konunun, inancı zedelediğini düşünen insanlar kimi zaman fazla hassasiyet gösteriyorlar ve bunun için de karşı tarafın bir o kadar hassas, mesafeli ve saygılı yaklaşması gerekiyor. Diğer üyeleri bilmiyorum ama bu benim kendimi şartladığım bir şey. Ben sadece bu bölümlerde değil, her konuda nazik olmaya çalışıyorum, ki zaten göz ucuyla da olsa üç beş kıytırık mesajıma rastlayan üyeler de aşağı yukarı biliyordur. İşe yaramaz, tanınmayan bir üyenin içi boş mesajları iğnelensin, ne olacak ki? Ben yine aynı hassasiyeti gösterip, hangi kategori olursa olsun saygımı koruyacağım. :) Tekrar teşekkür ederim.

Yani, ucundan etti. Harbiden, bizimkiler de laftan anlamıyorlar ve saçma sapan sorular soruyorlar. Kadın zaten konuları söylemiş, ek dersini yapmış, daha ne istiyorsun? Şeytan diyor sor şunlara 3 metre kazık gibi soruları da...
Bizim hocalar oyle yapiyor iste. En zorlandiginiz konu ne dedi, soyledik. Tamam onu sormam dedi. Saka mi dedik. Yok hayir, ciddi dedi. Sonra o konudan sordu. Anlamiyorum ki, niye yani niye niye?

Yani İrfan, kafa yapını anlamıyorum. 15-16 yaşında bir kardeşimizsin, ne bu ciddilik? Kusura bakma, sürekli ciddi bir şekilde konuşamam. Yapım bu.
Ciddilik degil. Birkac sifati 1-2 kere soylesen sorun degil ama surekli soyleyince sakadan oteye gidiyor ve sinir bozuyor.

Son zamanlarda duyduğum en mantıklı sözlerden biri, bunu senden duymuş olmam da garip. İnşallah sen de bu yola girersin. 😃 😁
Beni tanimadan konusmaya devam yani? Peki, sen bilirsin.

Bizim hocalar oyle yapiyor iste. En zorlandiginiz konu ne dedi, soyledik. Tamam onu sormam dedi. Saka mi dedik. Yok hayir, ciddi dedi. Sonra o konudan sordu. Anlamiyorum ki, niye yani niye niye?

Ciddilik degil. Birkac sifati 1-2 kere soylesen sorun degil ama surekli soyleyince sakadan oteye gidiyor ve sinir bozuyor.

Beni tanimadan konusmaya devam yani? Peki, sen bilirsin.
Tamam hocam, anladım ben sizi. Bir daha çalışmak ile alakalı hiçbir yargıda bulunmayacağım, tekrardan kusura bakmayın. Benim eşek kafam işte, ne beklersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı