Reşit olmadığım için pek mümkün değil. Hem burada dediğin şeyi kanıtlayamam ve ceza kesmek bana düşmez. Fakat ilk saydığım durumun tersi olsaydı isteğini değerlendirebilirdim.
Çok geçmiş olsun hocam. Benimki sizinkinin yanında vız kalır zaten ama o diğeri küçük bir detaydı söylemek istedim sadece. Ateistsiniz ama yinede Allah kolaylık versin diyeyim. Umarım iyileşirsiniz. Keyfinizi bozmayın hocam. Sağlık her şeyden önemlidir.
Çok geçmiş olsun hocam. Benimki sizinkinin yanında vız kalır zaten ama o diğeri küçük bir detaydı söylemek istedim sadece. Ateistsiniz ama yine de Allah kolaylık versin diyeyim. Umarım iyileşirsiniz. Keyfinizi bozmayın hocam. Sağlık her şeyden önemlidir.
Yav hocam niye yapıyorsun ama ya ? Neyse en azından sağlıklı olmanıza sevindim. Şimdi annemi ikna etmem lazım 100TL için. 2 haftadır fiyatlar yükseliyor ben tam alacağımda fiyat düşüyor şaka gibi.
Yav hocam niye yapıyorsun ama ya ? Neyse en azından sağlıklı olmanıza sevindim. Şimdi annemi ikna etmem lazım 100TL için. 2 haftadır fiyatlar yükseliyor ben tam alacağımda fiyat düşüyor şaka gibi.t