Desenli mouse pad vs desensiz mouse pad

Selamlar, bana desensiz mouse pad, desenliye kıyasla daha pürüzsüz kayıyor gibi geliyor. Biraz araştırayım dedim ama bir şey bulamadım. Sadece 1 tane yabancı forumda benim söylediğimi söyleyen 2-3 kişi gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz, hangisi tercih edilmeli? Desenliler hem gereksiz pahalı, hem de pürüzlü kayıyor gibi geliyor bilmiyorum.

Selamlar, bana desensiz mouse pad, desenliye kıyasla daha pürüzsüz kayıyor gibi geliyor. Biraz araştırayım dedim ama bir şey bulamadım. Sadece 1 tane yabancı forumda benim söylediğimi söyleyen 2-3 kişi gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz, hangisi tercih edilmeli? Desenliler hem gereksiz pahalı, hem de pürüzlü kayıyor gibi geliyor bilmiyorum.

Yüzeyine göre değişir.

Biraz detaylandırır mısın? Örneğin ben de Aqua Control 2 var, bayağı övülen ve kaliteli bir mouse pad. Ona rağmen böyle hissettiriyor.

Örnek olarak ace series mouse padde 3 yüzey bulunuyor storm serenity sunset diye adlandırılıyor stormum amacı daha çok Speed odaklıyken sunsetin amacı daha çok kontrol amaçlı veya spirit of aim mouse padinde Speed modeli sadece hız odaklı ancak hybrid modeli hem mouse hızlı olsun hem de ani duruşlar yapmak için kontrol amacıyla yapılmış üstündeki desenle alakalı olacağını ben pek düşünmüyorum.

Mousepadlerin türleri vardır. Speed-Hybrid-Control diyebiliriz adından anlaşılacağı gibi Speed daha pürüzsüzdür mouse daha rahat kayar düşük sense daha uygundur Control daha pürüzlü yüzeye sahiptir yüksek sense daha uygundur biraz daha zor kayar Hybrid ikisinin ortası her oyunda kullanırsın mesela ben Control mousepad kullanırken daha rahat ediyorum siz kaysın demişsiniz o zaman speed mousepad alacaksınız desenli olmasıyla çok bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı