Ubisoft Connect Desteğe nasıl ulaşılır?

ayazzilla

Centipat
Daha fazla  
E-posta adresim çalındı ve bununla beraber bir sürü şirketteki oyunlarıma erişim sağlamış. Çalan kişi e postayı ve diğer her şeyi hemen hallederken Ubisoft desteğe girdigimde e-posta adresim değistirilmis ve sifrem değiştirildigi halde hala bana yardım atmam için giriş yapmamı istiyor. Giris yapmadan nasıl ticket veya yardım talebinde bulunacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, yakın tarihte bende aynı durumu yaşadım, tüm hesaplarımı kurtarabildim. Bundan sonra da tüm uygulamalarda ve mail adreslerimde authenticator kullanıyorum size de öneririm.

Bu siteye giriş yapın, sayfayı aşağıya indirip aşağıda ki seçenekleri takip edin;

1-) Account management and Security.
2-) Account login and recovery.

Açılan sayfa da size ve hesabınıza ait bilgileri talep ediyor ayrıca sizlerden 4000 harfe kadar açıklama yapmanızı istiyor. Bu alanda hem yaşadığınız problemi hem de daha öncesinde hesabınıza "sadece Türkiye üzerinden giriş yapıldığını ve şimdi farklı ülkelerden giriş yapıldığını görebilirsiniz" gibi bir açıklama ibaresi bırakarak bu sayede hesabınıza bir anda farklı ülkelerden de giriş yapıldığını gösterebilirseniz hesabınızı kurtarma konusunda size yardımcı olacaktır (benim hesaplarıma yurt dışından erişilmişti, hesaba giriş yapılan ülke konumuna bakmalarına yönlendirerek tüm hesaplarımı kolaylıkla kurtarmıştım.) Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı