Steam Destek çalınan hesabı geri verir mi?

Steam'in desteğine bayılıyorum. Ben aptal gibi sahte linke tıklayıp kullanıcı adı ve şifremi Ruslara kaptırmıştım, anında şifremi değiştirmişlerdi ve 1 gün içinde geri almıştım hesabımı.
Bu süreç içinde sana son siparişinde kullandığın kartın son 4 hanesini falan soruyorlar haberin olsun. Ama ben o zamanlar şok'tan tek kullanımlık ininal Kart'lar alıp kullandıktan sonra çöpe attığım için kart bilgilerimi verememiştim yine de hesabımı vermişlerdi. bu süreç içerisinde çok ve detaylı bilgi vermeye özen göster. Benim bir sürü farklı Visa karttan alışveriş yaptığımı kontrol edip doğruladıktan sonra hesabımı vermişlerdi bana güvenip.

Bende verdim işte verdiklerimi de üste yazdım.

Sağdan soldan korsan oyun yazılım ya da belirsiz olmadıgı yerlerden uygulamaları pclere yüklemeyiniz.
ESET Kaspersky gibi yazılımları pclere kurunuz anti virüs yazılımlarını sanalda gezerken cok dikkat edin.
Ve bilincli olunuz linklere filan de tıklamayın keyifli güvenli internet dilerim.

İsmini vermek istemediğim bir yazılım şirketinde çalışıyorum backend Developer'im 1 yıldır :) 2 bilgisayarımın birinde Kaspersky Premium var 11 yıllık diğerinde Bitdefender premium var 4 yıllık. Gene de okeydir :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı