Ubisoft Connect Destek sistemine ulaşılamıyor

DeathAngeI

Yoctopat
Daha fazla  
Selam, 1 ay önce mail adresim çalındı, tekrar geri satın alınan EA Games Rockstar Games Ubisoft hesaplarım çalındı, mail adresleriyle birlikte değiştirildi. çalınan hesaplarımın hepsi 1 gün içinde satın aldım ama Ubisoft hesabımı hala geri alamadım, Ubisoft sitesi üzerinden destek bölümüne başvurduk. forumu doldurdum, sorunumu belirttim, 2 şu gün arayla 6 bilet atılıyor ama hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyorlar, Discord bağlantılarına katılıyor ve bir sürü kişi bu gürültülü ilgili isyan ediyor, Discord üzerinden herkese aynı şeyi söyleyip konuyu kilitliyorlar ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar, Twitter üzerinden bile mesaj dönüş olmuyor. Discord üzerinden bu bölgede ilgili konu başlığında herkese attıkları mesaj aynı. Ubisoft kırılıyor, nasıl ulaşılacağını bilen birileri çıkarsa yardımcı olsun lütfen, sinirden kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, 1 ay önce mail adresim çalındı, tekrar geri satın alınan EA Games Rockstar Games Ubisoft hesaplarım çalındı, mail adresleriyle birlikte değiştirildi. Çalınan hesaplarımın hepsi 1 gün içinde satın aldım ama Ubisoft hesabımı hala geri alamadım, Ubisoft sitesi üzerinden destek bölümüne başvurduk. Forumu doldurdum, sorunumu belirttim, 2 şu gün arayla 6 bilet atılıyor ama hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyorlar, Discord bağlantılarına katılıyor ve bir sürü kişi bu gürültülü ilgili isyan ediyor, Discord üzerinden herkese aynı şeyi söyleyip konuyu kilitliyorlar ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar, Twitter üzerinden bile mesaj dönüş olmuyor. Discord üzerinden bu bölgede ilgili konu başlığında herkese attıkları mesaj aynı. Ubisoft kırılıyor, nasıl ulaşılacağını bilen birileri çıkarsa yardımcı olsun lütfen, sinirden kafayı yemek üzereyim.

Bir ara ben doğum tarihi ve dil değiştiremiyordum ticket atmıştım düzelmişti ne olması gerektiğini yazmıştım ama 1-2 hafta sürdü yapmaları yoğunluk vardır siz bileti atın bekleyin illaki dönerler bir seçenekte Twitter'dan etiketleyip derdinizi yazmak.

Bir ara ben doğum tarihi ve dil değiştiremiyordum ticket atmıştım düzelmişti ne olması gerektiğini yazmıştım ama 1-2 hafta sürdü yapmaları yoğunluk vardır siz bileti atın bekleyin illaki dönerler bir seçenekte Twitter'dan etiketleyip derdinizi yazmak.

Evet haklısın ama 1 ay geçti DC üzerinden diğer oyuncuların attığı Mesaj'ları okuyorum 3 ay dır bekleyen var cevap almayan 7 aydır bekleyen var sanırım firma batmak üzere ve hiçbirşeyle ilgilenmiyorlar oyunlara üzülmüyorum aslında harcanılan zaman var her bir oyunda en düşük 650 saat gibi bir sürem var 9 tane oyun var firmanın bu kadar sorumsuz ilgisiz olmasına gerçekten çok şaşırıyorum önceden böyle değillerdi hala beklemedeyim bir cevap gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı