Destiny 2 Kısa Süreliğine Ücretsiz!

Destiny-2-Kısa-Süreliğine-Ücretsiz-FlickersClears-768x384.jpg


Bungie şirketi tarafından geliştirilen Destiny 2 11 Kasım'a kadar ücretsiz. Oyunu Battle.Net üzerinden kütüphanenize ekleyerek sonsuza kadar oyunu ücretsiz oynayabilirsiniz. Oyuncu kitlesini arttırmak için böyle bir hamle yapılmış olduğu belli dostlarım.

Xbox One ve Playstation 4 için ücretli olmaya devam ediyor olacak ve sadece PC için ücretsiz olsada oynamaya değer.

Buraya tıklayarak verdiğim linkten giriş yapın yada hesabınız yoksa hesap oluşturun. Oluşturdukdan sonra Sms Doğrulamasını aktif hale getirin. "Claim" yazısı geldikden sonra tıklayarak Destiny 2'yi Battle.Net kütaphanenize eklemiş olursunuz.

Destiny-2-Kısa-Süreliğine-Ücretsiz-4-FlickersClears.jpg


Destiny 2 Nasıl Bir Oyun?

Zaman harcadıkça karakterimizi geliştirdiğimiz oldukça eğlenceli bir MMOFPS oyunu. Kesinlikle biraz emek harcamanız gerekiyor gelişmek için eğlenceli tarafıda tam olarak bu. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ps4 de 2 ay önce ücretsiz olmuştu zaten. Ayrıca ücretsiz olmasınında pek bir anlamı yok dlc ler olmadan oyunun hiç bir tadı tuzu yok. Adamlarda zaten dlc satmak için her platform da ücretsiz yapıyorlar oyunu geriye bir tek Xbox One kaldı gelecek aya orada da bedava olur..
 
Ücretsiz görünmüyor?

Düzenleme: Battle.net'i kapatıp bir süre sonra tekrar açtığım zaman gift olarak geldi.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı