Türkiye'de PC almak çok da zor değil bence.
Ailesiyle yaşayan bir genç yaz boyu asgeri ücrete çalışıp bayağı iyi bir PC alabilir.
Bizde 3 aylık asgeri ücrete choromu zorla açan PC veriyorlar.
Aile ile yaşamak veya sadece yaz aylarında çalışmak yetmiyor ne yazıkki.

Driver Booster önermiyorum. Bu önerileri APU sistemimde yapıp sonuçları paylaşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dergi gibi arkadaş bu tarz konular. Vallahi bakın Bilim Teknik dergisi gibi aynen. Her ay bu tarz şeyler ortaya çıkıyor ama hani elle tutulur ne var derseniz hiçbir şey yok maalesef. Bunlarla FPS artmıyor artsa da 5 10 FPS belki artar. Overclock veya OS-Kernel değişimi dışında -bir de varsa Throttle, onları gidermek dışında- yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Tabi gidip yenilerini de alabilirsiniz bu mali seçeneği.

Dergi gibi arkadaş bu tarz konular. Vallahi bakın Bilim Teknik dergisi gibi aynen. Her ay bu tarz şeyler ortaya çıkıyor ama hani elle tutulur ne var derseniz hiçbir şey yok maalesef. Bunlarla FPS artmıyor artsa da 5 10 FPS belki artar. Overclock veya OS-Kernel değişimi dışında -bir de varsa Throttle, onları gidermek dışında- yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Tabi gidip yenilerini de alabilirsiniz bu mali seçeneği.
Katılıyorum. Oyunlara çok fazla etki etmez ancak sistem akıcılığına faydası olduğu için günlük kullanımı iyileştirir ve sistemi az da olsa rahatlatır. Özellikle nispeten eski sistemlerde uygulanması gereken ayarlar.

Dergi gibi arkadaş bu tarz konular. Vallahi bakın bilim teknik dergisi gibi aynen. Her ay bu tarz şeyler ortaya çıkıyor ama hani elle tutulur ne var derseniz hiçbir şey yok maalesef. Bunlarla FPS artmıyor artsa da 5 10 FPS belki artar. Overclock veya OS-kernel değişimi dışında -bir de varsa throttle, onları gidermek dışında- yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Tabii gidip yenilerini de alabilirsiniz bu Mali seçeneği.

Haklısınız hocam. Sistem akıcılığını gerçekter arttırıyor ama FPS konusunda benim yaptığım testlere göre %15 falan FPS artışı oluyor. O da zaten HPET sayesinde büyük ihtimalle. Benim amacım zaten belirttiğim gibi bilgisayarınızda sorunlardan kaynaklı yavaşlama söz konusuysa o sorunları çözmek ve az da olsa optimize etmek. Teşekkür ederim yorum için.

Haklısınız hocam. Sistem akıcılığını gerçekter arttırıyor ama FPS konusunda benim yaptığım testlere göre %15 falan FPS artışı oluyor. O da zaten HPET sayesinde büyük ihtimalle. Benim amacım zaten belirttiğim gibi bilgisayarınızda sorunlardan kaynaklı yavaşlama söz konusuysa o sorunları çözmek ve az da olsa optimize etmek. Teşekkür ederim yorum için.
Bende teşekkür ederim.

Merhabalar efenim, yazdığınız makalede 3. bilginin 3. kısmında FPS düşürüyor haberiniz olsun.

Efenim yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayınız, 4. bilginin 2. kısmı ağır FPS düşürüyor haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Merhabalar efenim, yazdığınız makalede 3. bilginin 3. kısmında FPS düşürüyor haberiniz olsun.

Efenim yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayınız, 4. bilginin 2. kısmı ağır FPS düşürüyor haberiniz olsun.
Tam olarak hangi kısımlar olumsuz yönde bir etkiye sebep olmakta? Direkt olarak alıntılarsanız daha anlaşılır olacaktır. Böylece konudan silinebilir veya neden gerekli olduğu açıklanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı