Rehber Detaylı parfüm seçim rehberi

Hocam aslında dürüst olursak hiçbir niş asla kör alıma uygun değildir.
Side Effect çok beğenilir ama Tütün ve Tatlılıktan uzak duranlar için bölüm sonu canavarı olur.
Ben bu parfümleri yazarken hangi karakteristik uygunsa ona göre yazdım.Angel's Share aslında kör alıma uygun değildir ama tatlı ve şekerli sevenler için gayet uygundur.
Oud For Greatness Üd ve odunsuluk sevmeyenler için uygun değildir ama sevenlerin bağımlısı olacağı bir kokudur.Pegasus kör alıma uygun değildir çünkü bazı insanlara fazla çiçekli ve feminen gelebilir ama aslında üretilmiş en iyi beyaz çiçekli parfüm bile olabilir.Çok daha iyi badem kokuları var evet.Fragrantica'da Badem ağırlıklı denmiş ama bademin buram buram hissedildiğini söyleyemem.Layton'un hatrına markaya kötü sözler Baccarat Rouge güçlü bir baharat kokusudur safran-köknar-yosun kombinasyonu herkese hitap etmez ve nefret bile ettirebilir.

Hocam yazdığınız tum parfümlere tek tek bakacağımda siz olsaniz hangisini alirdiniz 2 tane date ve okul icin en cok onerdiginiz neler olur bunların arasında.

Hocam yazdığınız tum parfümlere tek tek bakacağımda siz olsaniz hangisini alirdiniz 2 tane date ve okul icin en cok onerdiginiz neler olur bunların arasında.
Date için La Nuit De L'Homme ama fiyatı biraz tuzlu sizin için.Muadil olarak iyi yapan biri varmı bilgim yok.
Date için muadil olarak The Most Wanted ya da Most Wanted Parfum alabilirsiniz.
Ben bu ara Alberto Sego'dan The Most Wanted EDP olarak almıştım ama bana ulaşan koku Parfum versiyonuydu.Yorumları okuyarak alınız muadillerde.

Okul için ise L'Eau d'Issey öneririm ama muadil bulabilirmisiniz bilemiyorum.
Prada L'Homme daha kolay ulaşılabilir muadil olarak.Onu alabilirsiniz.

Okul için;Prada L'Homme, L'Eau d'Issey,212 VIP Men

Date için; The Most Wanted EDP/Parfum,Le Male Elixir(iyi bir seçenektir,kolay ulaşılabilir),

Ama denemeden almayın derim.

Date için Stronger With You İntensely'de giderdi ama fazla popüler ve sizde bunu istemediniz ki haklısınız otobüste tam 3 kişi bu kokuyu sıkmıştı ayrı ayrı.

Arkadaşım bu parfümü almami aşırı tavsiye ediyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-20-13-18-46-89_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 11
Teşekkürler hocam

Aşırı Klasikleşmiş bi koku invictus dışarıda herkes invictus kokuyor zaten biraz rafine zevk sahibi iseniz tanıdık gelecek bir koku önermem açıkçası erosun yandan yemişi popülerlik kokusunda.

İfadeler: E1B

Hocam benim de ilk parfümüm veya parfümlerim olacak kendime has özel cok populer kokmak istemiyorum açıkçası sarmaz beni öyle cok bilgimde yok parfüm hakkında

Hocam benim de ilk parfümüm veya parfümlerim olacak kendime has özel cok populer kokmak istemiyorum açıkçası sarmaz beni öyle cok bilgimde yok parfüm hakkında
Yine ilk parfüm için invictus fena bi koku sayılmaz seversiniz. Turunçgil + paçuli kombosu hiç bi zaman üzmez. Dediğim gibi ben olsam önce gider denerim beğendiğimi alırım boynere falan gidin. Şahsen ben iltifat almaktansa off çok güzel kokuyorsun yerine bu nasıl bişeymiş hiç koklamadığım bir koku lafını daha çok beğeniyorum gizemli ve cool gözükürsün Bi de senin beğendiğin kokuyu bi kadın beğenmeyebilir bir kadının beğenmediği kokuyu sen çok beğenerebilirsin örnek vermem gerekirse Killian Back to black (beğenen bir erkek görmedim). beğenmeyen bir kadın da görmedim öyle bi koku.

Arkadaşın dediğine katılıyorum.
Sauvage ne ise buda odur.

İnsanlar tarafından iltifat alırsın ama herkes gibi kokarsiniz.Yakınızda ki parfüm mağazalarına gidip kokuları deneyebilirsiniz.

Arkadaşın dediğine katılıyorum.
Sauvage ne ise bu da odur.

İnsanlar tarafından iltifat alırsın ama herkes gibi kokarsiniz. Yakınızda ki parfüm mağazalarına gidip kokuları deneyebilirsiniz.

Hocam oturdugum yerin oralarda parfüm magazasi yok varsa da ben bilmiyorum o yüzden okul acilasiya kadar almak istiyorum güzel bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…