Detroit Become Human akıllı tahtadan oynanabilir mi?

Lightbringerr

Centipat
Katılım
25 Aralık 2022
Mesajlar
550
Çözümler
2
Selam arkadaşlar. Yakinda tarihte bir sunum yapacagim konu olarak yapay zekayi sectim. Sunum İngilizce olacak ve oyuncularin dikkatini cekmek icin sunumun sonunda Detroit Become Human'daki Connor'un ilk gorevini izleyicilerin kararlariyla birlikte oynamak istiyorum. Bu oyunu interaktif bir sekilde akilli tahtada nasıl oynatirim? Oyunu tahtaya yukleyemem, klavye fare goturebilirim belki. Her turlu oneriye acigim. (Laptop kullanmadigim icin HDMI ile goruntu aktarmam malesef mumkun degil.)
 
Selam arkadaşlar. Yakinda tarihte bir sunum yapacagim konu olarak yapay zekayi sectim. Sunum İngilizce olacak ve oyuncularin dikkatini cekmek icin sunumun sonunda Detroit Become Human'daki Connor'un ilk gorevini izleyicilerin kararlariyla birlikte oynamak istiyorum. Bu oyunu interaktif bir sekilde akilli tahtada nasıl oynatirim? Oyunu tahtaya yukleyemem, klavye fare goturebilirim belki. Her turlu oneriye acigim. (laptop kullanmadigim icin HDMI ile goruntu aktarmam maalesef mumkun degil.)

Akilli tahtaya laptop konsol gibi bir şey baglayıp gamepadle oynuycaksin ya da daha önce evde oynarken video hazirlayıp o videoyu sunumda gosterebilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop bağlamadan çok mümkün değil. Ancak bir yöntem daha var. Telefonuna Detroit Become Human'ı kütüphanesinde barındıran bir bulut oyun uygulaması indir. Ve telefonundan yansıtarak oyna. Tabii Cloud Gaming'de Detroit Become Human varsa.
 
Arkadaşın dediği gibi kendi bilgisayarını götürebilirsin onun dışında Geforce Now gibi bir platform ile de deneyebilirsin. Ya da en kötü harddisk'e oyunun kurulumunu yapıp harddisk üzerinden tahtadan açabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı