Detroit Become Human "GPU error" veriyor

Eymen İlhan

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Hocam indirdim oyunu fakat böyle bir hata veriyor ekran kartım NVIDIA GTX 950M fakat yine de bu sorun çıkıyor neye basarsam basayım kapanıyor tekrar açana kadar gidiyor. GPU yerine ekran kartıyla çalıştırmayı denedim yine aynı hata yardım edin.

1663620103343.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yazıda ekran kartına desteğimiz yok diyorlar. Laptop kullanıyorsun 950M aslında oynayatır oyunu ama ekran kartına oyun için destek vermiyorlar. Belki kırık oyunlarda bazen daha fazla fix seçeneği olabiliyor. Örnek veriyorum son oyunlar Windows 10 istiyor ama Windows 7 için de fix dosya paylaşılıyor. Böyle bir yol deneyebilirsin oyunu korsana çevirmeden.

Hocam yazıda ekran kartına desteğimiz yok diyorlar. Laptop kullanıyorsun 950M aslında oynayatır oyunu ama ekran kartına oyun için destek vermiyorlar. Belki kırık oyunlarda bazen daha fazla fix seçeneği olabiliyor. Örnek veriyorum son oyunlar Windows 10 istiyor ama Windows 7 için de fix dosya paylaşılıyor. Böyle bir yol deneyebilirsin oyunu korsana çevirmeden.
hocam yanlış anlaşılmasın ama oyun korsan (Korsana Teşvik Değildir sayın yetkililer)

Oyunun orijinal olduğunu zannetmiyorum, orijinal mi?
Malesef değil hocam

Oyunu açmaması için bir sebep yok, sürücüleri güncelleyin ayrıca Windows 10 gerekiyor bu oyun için.
Windows 10 Yüklü

Hocam laptop windows 10 zaten peki fix dosyası nasıl olucak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı