Detroit Become Human renkler bozuluyor

Vokast

Femtopat
Daha fazla  
Oyunumda birazcık vakit geçirdiğim zaman renkler bozuluyor ve internette nasıl yazacağımı bilmiyorum. Hatanın resmini aşağıya bırakacağım.

Dosya Ekleri

• bu nasıl oluyo.PNG
    bu nasıl oluyo.PNG
    815 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Sorun değil. Şöyle düşünün güncel bir sürücü üzerine eski bir sürücü koyacaksınız. Görüntü sorunları performans sorunları olabilir gibi geliyor.

Peki windowsda sürücü uyumlu değil uyarısı almam değil mi ya da bir başka oyunlarda sorun çıkar mı hem de driver silinince Opera'ya falan girebilirim değil mi?

O zaman oyunu siliyorum çözümü yoksa.
Çözümü daha güçlü bir ekran kartı almak, ben uzun süre uğraştım GTX1050 ile oyunu sorunsuz oynamanın yolunu bulamadım. Daha sonra ekran kartımı yükseltince oynayabildim anca, oyunun PC portu bildiğin bozuk.

Ekran kartı sürücüsünün sürümüne nereden bakarım oyunu bitirdikten sonra eski sürümew geri döneceğimde.
Geforce Experience sürücüler kısmından güncelleyerek dönebilirsiniz.

Çözümü daha güçlü bir ekran kartı almak, ben uzun süre uğraştım GTX1050 ile oyunu sorunsuz oynamanın yolunu bulamadım. Daha sonra ekran kartımı yükseltince oynayabildim anca, oyunun PC portu bildiğin bozuk.

Oyunun portunun bozuk olması bu oyunu oynamanıza engel değil. 2070'de bende aynı sorunu yaşıyordum sürücü sürümünü düşürerek çözdüm ve üstüne 3 kere de bitirdim. Lütfen çözümü yokmuş gibi davranıp boşu boşuna adama oyunu sildirtmeyin.

Oyunun portunun bozuk olması bu oyunu oynamanıza engel değil. 2070'de bende aynı sorunu yaşıyordum sürücü sürümünü düşürerek çözdüm ve üstüne 3 kere de bitirdim. Lütfen çözümü yokmuş gibi davranıp boşu boşuna adama oyunu sildirtmeyin.
Sadece bazı sistemler için değil, oyun düşük ekran kartlı sistemlerde oynanmaz halde ve çözümü yok. Yoksa ben de RTX3060 Ti ile bitirebildim oyunu ama GTX1050'de oyunu oynamak mümkün bile değildi.

Sadece bazı sistemler için değil, oyun düşük ekran kartlı sistemlerde oynanmaz halde ve çözümü yok. Yoksa ben de RTX3060 Ti ile bitirebildim oyunu ama GTX1050'de oyunu oynamak mümkün bile değildi.

R3 2200G'li şuan kullandığım APU sistemle de bitirmiştim ama siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı