Vokast Femtopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #1 Oyunumda birazcık vakit geçirdiğim zaman renkler bozuluyor ve internette nasıl yazacağımı bilmiyorum. Hatanın resmini aşağıya bırakacağım. Dosya Ekleri bu nasıl oluyo.PNG 815 KB · Görüntüleme: 111 Son düzenleme: 14 Kasım 2022
Oyunumda birazcık vakit geçirdiğim zaman renkler bozuluyor ve internette nasıl yazacağımı bilmiyorum. Hatanın resmini aşağıya bırakacağım.
KS KS Vokast Femtopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #21 YavuzKyr dedi: R3 2200G'li şuan kullandığım APU sistemle de bitirmiştim ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... abi ben sildim ama bu mesajları tututyorum adamsın oyunu birdaha yüklediğim zaman yapacağım kralsın Artı 0 Eksi
YavuzKyr dedi: R3 2200G'li şuan kullandığım APU sistemle de bitirmiştim ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... abi ben sildim ama bu mesajları tututyorum adamsın oyunu birdaha yüklediğim zaman yapacağım kralsın