Deus Ex alınır mı?

MathRix

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, oyun almayı düşünüyorum ve Deus Ex indirimde olduğu için gözüme kesitirdim fakat bütün serisi 73 TL'ye alınır mı bilemedim. Alacaksam da oynama sırası nedir belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Immersive sim dendiği zaman akla gelen ilk oyun serisidir Deus Ex, bayılırım DX'lere. Şu şekilde oynarsanız hiçbir sıkıntı çekmezsiniz:
  • Deus Ex: GOTY,
    • Çok eski gelebilir ancak biraz daha çekilesi kılacak mod paketleri mevcut, GMDX, DX:Transcended veya DX:Revision gibi.
  • Deus Ex: Invisible War,
  • Deus Ex: Human Revolution,
  • Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: The Fall önermedim çünkü özünde telefonlarda çalışması için dizayn edilmiş bir oyun olduğu için çıktığı dönem dahi sevilmemiş, başarısız olarak kabul edilmiş bir yapım. Ara oyun kıvamında olduğundan ve aşağı yukarı 3~5 saatte bitirilebildiğinden oynamak isteyebilirsiniz, oynamak isterseniz Deus Ex: Human Revolution'dan hemen sonra tüketilebilir.

Bütün seri 73 lira, link bırakırmısınız lütfen.

Immersive sim dendiği zaman akla gelen ilk oyun serisidir Deus Ex, bayılırım DX'lere. Şu şekilde oynarsanız hiçbir sıkıntı çekmezsiniz:
    • Çok eski gelebilir ancak biraz daha çekilesi kılacak mod paketleri mevcut, GMDX, DX:Transcended veya DX:Revision gibi.
  • Deus Ex: Invisible War,
  • Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: The Fall önermedim çünkü özünde telefonlarda çalışması için dizayn edilmiş bir oyun olduğu için çıktığı dönem dahi sevilmemiş, başarısız olarak kabul edilmiş bir yapım. Ara oyun kıvamında olduğundan ve aşağı yukarı 3~5 saatte bitirilebildiğinden oynamak isteyebilirsiniz, oynamak isterseniz Deus Ex: Human Revolution'dan hemen sonra tüketilebilir.

Teşekkürler hocam 100 tlymiş ama halen bedava , iyi sosyaller.

Teşekkürler hocam 100 tlymiş ama halen bedava , iyi sosyaller.
Paket bende 50₺ civarında görünüyor, paketin içindeki herhangi bir oyuna sahipseniz fiyatı otomatik düşüyor o nedenle konu sahibinde fiyat 73₺ iken sizde 100₺ görünebilir.

ımmersive SIM dendiği zaman akla gelen ilk oyun serisidir Deus Ex, bayılırım DX'lere. Şu şekilde oynarsanız hiçbir sıkıntı çekmezsiniz:

• Çok eski gelebilir ancak biraz daha çekilesi kılacak mod paketleri mevcut, gmdx, DX: Transcended veya DX: Revision gibi.
  • Deus Ex: Invisible war,
  • Deus Ex: Mankind divided.
Deus Ex: The fall önermedim çünkü özünde telefonlarda çalışması için dizayn edilmiş bir oyun olduğu için çıktığı dönem dahi sevilmemiş, başarısız olarak kabul edilmiş bir yapım. Ara oyun kıvamında olduğundan ve aşağı yukarı 3~5 saatte bitirilebildiğinden oynamak isteyebilirsiniz, oynamak isterseniz Deus Ex: Human Revolution'dan hemen sonra tüketilebilir.

Hocam bir de DLC alınır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı