Çözüldü Devamlı bilgisayar kullanılırken mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lonq

Femtopat
Daha fazla  
Çözümünü bulamadım hiçbir yerde. Olay Görüntüleyicisi'nde Kernel Power 41 63 olarak belirtiliyor sorun mavi ekranda aldıgım hata kodları ise:
  • IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
  • WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR
  • KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

hatalar minidump.rar oldu mu hocam

@claus

Son düzenleme:
Kullandığın OS ve sürücüler eski. Temiz bir Win 11 kur ve sonrasında sürücüleri manuel güncelle ve gelişkmeleri bildir.
Sistemim win 11 için yeterli donanıma sahip değil . ekran kartı sürücüsünü yenilediğimde sonuç değişmemişti.
Minidumpta ne ile ilgili bir hata belirtiyor onu da söyleyebilir misiniz .

Sistemim win 11 için yeterli donanıma sahip değil . ekran kartı sürücüsünü yenilediğimde sonuç değişmemişti.
i7 3770
rx550
16gb ddr3 ram
sistemim genel olarak bu
@claus belki görmüyosundur diye etiket atıyorum rahatsız olmuyosundur umarım hocam

i7 3770
rx550
16gb ddr3 ram
sistemim genel olarak bu
@claus belki görmüyosundur diye etiket atıyorum rahatsız olmuyosundur umarım hocam
extra olarak ilk başlarda sadece bilgisayar boş dururken donuyordu ancak şu sıralar oyun oynarken ve nadirende olsa chromeda youtube da vs donuyor . Acılırken genellikle belirttiğim mavi ekran hatalarıyla açılıyor . nadiren de mavi ekran gelmeden acılıyor

Son düzenleme:
Hayır yeterli, soruna göre öneri verdim zaten. Win 11 için yetersiz falan değil. OS ve sürücülerin eski çünkü. Çözüm için temiz bir Win 11 kur. Sürücüleri tam yapamazsan ben destek olabilirim. Sorun devam ederse daha detaylı inceleriz.

Hayır yeterli, soruna göre öneri verdim zaten. Win 11 için yetersiz falan değil. OS ve sürücülerin eski çünkü. Çözüm için temiz bir Win 11 kur. Sürücüleri tam yapamazsan ben destek olabilirim. Sorun devam ederse daha detaylı inceleriz.
Win 10 da bunun çözümü yok mu . win 10 da bile cok hızlı calısabilen bi pc değil 11 de de sağlıklı calısacagını sanmıyorum .

Ek olarak minidumpta veren hata kodunu söyleyebilir misiniz

Win 10 da bunun çözümü yok mu . win 10 da bile cok hızlı calısabilen bi pc değil 11 de de sağlıklı calısacagını sanmıyorum .

Birde sürücüleri derken hangi driverları indirmem gerekecek.

Bide sürücüleri derken hangi driverları indirmem gerekicek
@claus win 11 e yükseltmeye calısırken sistemimin yetersiz oldugunu , işlemcimin yetersiz oldugunu söyledi . Ekran kartı driverımı evvelsi gün güncellemistim , başka yinelemem gereken ne driverlar var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum yapacaksınız.

Temiz kurulum yapacaksınız.

Sistem yeterliliklerini kontrol ettirdiğimde sistemimin yetersiz olduğunu söylüyor maalesef Windows 11'e yükseltemiyorum.

Başka yapabileceğim bir şey var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı