Instagram Devamlı mesaj banı atılıyor

emomellow

Decapat
Daha fazla  
Instagram'da herhangi bir kural ihlalinde bulunmamama rağmen sürekli mesaj engeli (ban) yiyorum. İlk önce 3 gün engel yedim, sürenin dolmasını bekledim. Engel kalktıktan sadece 5 dakika sonra bu kez 7 gün engel aldım. Onu da bekledim; tam engel kalkacakken, sürenin bitmesine 1 gün kala tekrar 7 günlük bir engel daha geldi. Yine sabırla bekledim, bu akşam açıldı ancak açıldığı gibi yeniden 7 gün engel yedim. Sürekli mesaj engeli almamın bir sebebi var mı? Bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Bu durumu bende yaşadım her instagram uygulamasını açtığımda yasak yediğim yazıyordu ancak tekrar tekrar yasak atılmıyordu sistemsel hata instagram ile iletişime geçmelisin çünkü bu büyük sorun sanırsam durduk yere gelen yasaklar hesap durumunu etkilemiyor oyun dillerinde genellikle kullanılan "bug" gibi bir olay olmuş sahte yasak olabilir.

Mavi tikim var. İki kez yazdım, 'İlettik, döneceğiz' dediler ama engeli kaldırmadılar. Yasaklı olduğum için desteğe sadece talep açarken yazabiliyorum, sonrasında mesaj gönderemiyorum. Başka bir ulaşma yolu var mıdır ki desteğe?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı