Devamsızlık hakkı biterse ne olur?

Canberk86c

Megapat
Daha fazla  
Şu an benim 21 gün özürlü, 5.5 gün özürsüz devamsızlığım var. Devamsızlık 30'u geçerse ne olacak? Müdürle falan konuşarak halletmenin yolu var mı?
Moderatör neden yazdığım bilgiyi siliyor? Ek olarak şunu yazmıştım. Galiba Covid oldum bugün test olacağım.

Şu an benim 21 gün özürlü, 5.5 gün özürsüz devamsızlığım var. Devamsızlık 30'u geçerse ne olacak? Müdürle falan konuşarak halletmenin yolu var mı?
Moderatör neden yazdığım bilgiyi siliyor? Ek olarak şunu yazmıştım. Galiba COVID oldum bugün test olacağım.

Müdür ile halletme olayını bilmiyorum fakat 30 günü geçerse sınıfta kalırsınız.

Biliyorum onu yarında okula gidemeyeceğimi var sayarsak sadece 3.5 günüm kaldı, idare ederim okul sonuna kadar ama olur ya birşey oldu 30 günü geçti ne yapmam lazım bilmiyorum.
Özürsüz devamsızlıkları özürlüye çeviriyorlardı sanırsam, ama bir noktadan sonra özürlü devamsızlığın da sınırı var ve onu geçersen yine sınıfta kalıyorsun diye biliyorum.

Biliyorum onu yarında okula gidemeyeceğimi var sayarsak sadece 3.5 günüm kaldı, idare ederim okul sonuna kadar ama olur ya bir şey oldu 30 günü geçti ne yapmam lazım bilmiyorum.

Bir hoca ile öğrenci konuşurken duymuştum heyet raporu alıyormuşuz sorun olmuyormuş tabii bu bilgi ne kadar doğru bilemem internette bu bilgiye dair bir şey bulamadım.

Ya birde keyiften gelmemezlik yapmadık kalırsam oda koyar. 5 gün ağır bronşit geçirdim ki hala etkisindeyim. Bi 6-7 günde test olduktan testin sonucu beklerken gitmedim.

Sınıfta kaldın sanırım. Açık lise kayıtları tekrar açılıyor mu bilmiyorum, 11 Şubat'ta bitmişti. Sınır 20+10, 20 özürlü ve 10 özürsüz. Sen gidip 21 özürlü, 9 özürsüz yapamazsın. 20'yi aştığı için sınıfta kalırsın diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hoca ile öğrenci konuşurken duymuştum heyet raporu alıyormuşuz sorun olmuyormuş tabii bu bilgi ne kadar doğru bilemem internette bu bilgiye dair bir şey bulamadım.
Bende duydum öyle birşey ameliyat yada trafik kazası gibi durumlarda veriyorlarmış. Ortaokulda arkadaşım her sene en az 50 devamsızlık yapmıştı ama öğretmenler kurulu ile geçmişti lise sonda öyle birşey varmı onuda merak ettim.
Sınıfta kaldın sanırım. Açık lise kayıtları tekrar açılıyor mu bilmiyorum, 11 Şubat'ta bitmişti. Sınır 20+10, 20 özürlü ve 10 özürsüz. Sen gidip 21 özürlü, 9 özürsüz yapamazsın. 20'yi aştığı için sınıfta kalırsın diye biliyorum.
Yok onu araştırdım 15 özürsüz 15 özürlü olmuyor ama 25 özürlü 5 özürsüz oluyormuş.

Bende duydum öyle birşey ameliyat yada trafik kazası gibi durumlarda veriyorlarmış. Ortaokulda arkadaşım her sene en az 50 devamsızlık yapmıştı ama öğretmenler kurulu ile geçmişti lise sonda öyle birşey varmı onuda merak ettim.
Yok böyle bir şey. Lisede direkt kalırsın, öğretmenler bir şey yapamaz. Müdür ve müdür yardımcısı devamsızlık silebiliyor diye biliyorum isteseler fakat özel sebep falan lazım. Veya heyet raporu. Eğer anlayışlılarsa durumunu görüp silerler, anlayışlı değilselerde sana "silemiyoruz." deyip yalan söylerler. Aslında silebilirler.

Yok böyle bir şey. Lisede direkt kalırsın, öğretmenler bir şey yapamaz. Müdür ve müdür yardımcısı devamsızlık silebiliyor diye biliyorum isteseler fakat özel sebep falan lazım. Veya heyet raporu. Eğer anlayışlılarsa durumunu görüp silerler, anlayışlı değilselerde sana "silemiyoruz." deyip yalan söylerler. Aslında silebilirler.
Silmekten özürlüye geçirmek değil dimi? Direk geldi yazmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı