cümleyi okuyorum da sanırım yanlış anlamışsın, müdür yardımcısı daha girmedi ama sene sonu girmesinden korkuyorum devamsızlıkları, biryerde bir post görmüştüm diyorduki sene sonu defterleri kontrol ediyorlarmış girmedikleri eksikler için. eğer girerse : benim 3 gün kaldı hakkım ama girerse daha fazla girer muhtemelen, o zaman gidip o devamsızlıkları faaliyete geçirmesi için ikna etmek zorunda kalırım. eğer şu anda gidip bu konuyu konuşursam, hatırlattığımdan dolayı direk girebilir, ama girmeyebilirde. şimdi eğer ben gidip konuşursam hatırlamasından dolayı girerse diye korkuyorum ama belki ilerde gireceği vardır, eğer şimdi gidip konuşursam "önce geldi o söyledi, dürüst" diyip belki girmez. ama işte çok fazla ihtimal var, teminden beri kafa patlatıyorum umursamasammı, yoksa gidip konuşsammı diye. ki iki ihtimal de çok riski, ama bence konuşmak daha riskli duruyor
aslında şu an gidip geçirtmem mantıksız, sınav olur gelmem vs için lazım olursa diye bekletiyorum, girmezse zaten sıkıntı yok. bu girermi acaba korkusu da bir tane post gördüm ondan sonra başladı. post müdür yardımcılarının sene sonu defterleri kontrol edip yazılmayanları yazdığını söylüyordu, bende emin olamıyorum işte